Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan lehetnék nőiesebb?...

Hogyan lehetnék nőiesebb? (lent. )

Figyelt kérdés

Eddig sportos, deszkás stílust képviseltem/képviselem de szeretnék változtatni. Esetleg frizurák hosszú hajjal és frufruval...Cipők, ruhák? (Katy Perry stílusa nagyon tetszik, de nem akarok túl kihívó lenni, főleg nem az iskolában) Miket tudnátok tanácsolni? Esetleg linkelni pár ruhát, cipőt hajviseletet?

A válaszokat előre is köszönöm!

18/L, vékony alacsony alkat

2012. nov. 26. 20:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Jéé..én is, detto, sak 23 évesen. nekem az első lépés a táska volt és a szűk nadrág. Aztán jött a kötött pulcsi, majd a magassarkú (ebből a telitalpút ajánlom, mert deszkás cipő után könnyebb benne járni mint tű sarkokal). Egyébként, meg ami tetszik, azt válaszd, hiába vagy nőies és divatos, ha nem érzed jól magad a bőrödben.
2012. nov. 26. 20:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Még jöhet ha valaki tud hozzárakni valami érdekeset :)
2012. nov. 26. 20:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Természetesen a saját tetszésed szerint fogsz majd öltözködni, de engem ezek az oldalak hoznak lázba:

[link]

[link] (elég merész egy-két darab, de van, amin jót lehet röhögni)

[link] (nagyon profi a kiscsaj, merész, de nagyon jó és magyar :)

Az alapdarab szerintem a sötét, szűk farmer. Ha felveszel hozzá egy pólót és hozzá egy kardigánt meg egy csizmát, akkor laza vagy és csajos. Nekem most a kedvenc színeim, a csokibarna, napsárga és sötét türkiz.

[link] Például ebből a szettből a pulcsi és a póló nekem nagyon tetszik. A csizma elég béna, de hasonlóm van.

[link] Ez nekem már túl nőcis, de szerintem csinos.

[link] Nekem ehhez a cukisághoz van szerencsém ezen a télen. Nagyon meleg és kényelmes. Szerintem megéri az árát, pláne, hogy Deichmannék kicserélik 6 hónapig, ha tönkre megy. (Nem veszek a Deichmannban cipőt, ha nem muszáj, de ezt nem lehetett otthagyni. :$)

A saját öltözködésemet nem bonyolítom túl. Általában a Takkoban vásárolok, mert drágábbra nincs pénzem, de kategóriájában nincs másik a városban, tehát kizárásos alapon Takko.

Színes kötött pulcsik, egyszínű pólók, színes kardigán és két farmer (sötét és világosabb). Nagykabát, sál, SAPKA(!), mert szerintem a fülgyulladás rossz dolog, mert egy hétig melegítőpárnán feküdni otthon úgy, hogy gennyes vér folyik a füledből, nem menő. Az se menő, hogy most nem hallok teljesen egyik fülemre se... :) Ha meg vagyok fázva, nem fújhatom erősen az orrom, mert bármilyen gusztustalan, de a takony rámegy a fülemre és akkor kórház.

[link]

Ez pedig egy idióta kép rólam, amin látszik, hogy hogyan is öltözködök egy átlagos iskolai napon.

Nekem ez az öltözködés jön be. Persze vannak reggelek, amikor lesz_rom, hogy mit aggatok magamra és elmegyek sportcipőben, fekete melegítőfelsővel és farmerral...

Remélem, hogy nem fárasztottam le senkit túlságosan és tudtam segíteni. :)

L/16

2012. nov. 28. 02:46
 4/5 A kérdező kommentje:
UU köszönöm szépen :)
2012. nov. 28. 15:59
 5/5 A kérdező kommentje:
nagyon jó az a kép rólad xd vicces :)
2012. nov. 28. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!