Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, baj, ha ilyen alakkal NEM szeretnék fogyózni?
Figyelt kérdés
Mindig vékonyabb voltam, de az elmúlt hónapokban kikerekedtem (+9 kiló). Viszont jól érzem így magam, nem szeretnék fogyózni, jobban érzem magam így, szerintem jól áll. Mozgok eleget, egészségileg sincs gond.
A barátnőim mégis azzal nyaggatnak, hogy fogyjak le, mert dagi vagyok, és nehezen találok így pasit...
Mit gondoltok?
2014. aug. 26. 14:53
21/21 anonim válasza:
Én erre már azt mondom, hogy dagi. Szebben kifejezve "telt". Az hülyeség, hogy nem találsz így pasit, mert kinek mi jön be. Sokaknak bejön ez az alak. Csak nekem éppen nem :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!