Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, baj, ha ilyen alakkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, baj, ha ilyen alakkal NEM szeretnék fogyózni?

Figyelt kérdés

Mindig vékonyabb voltam, de az elmúlt hónapokban kikerekedtem (+9 kiló). Viszont jól érzem így magam, nem szeretnék fogyózni, jobban érzem magam így, szerintem jól áll. Mozgok eleget, egészségileg sincs gond.

A barátnőim mégis azzal nyaggatnak, hogy fogyjak le, mert dagi vagyok, és nehezen találok így pasit...

Mit gondoltok?

[link]

[link]

2014. aug. 26. 14:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
50%
10-15kgt simán leadhatnál.
2014. aug. 26. 15:05
 12/21 anonim ***** válasza:
82%
Igazuk van a barátnőidnek, szerintem is el vagy hízva.
2014. aug. 26. 15:20
 13/21 anonim ***** válasza:
76%
Számomra nem nagyon vonzó ez a testalkat, én mondjuk magam is sokat sportolok. De ha te így jól érzed magad, akkor nem gond. Csak az a baj, hogy látszik, hogy semmit sem mozogsz. Vannak olyan emberek, akik szintén teltek, de sportosan teltek, vagy hogy is mondjam. Szóval nálad én nem ezt látom, nekem nem külön9öösebben tetszik. De nyilván a válaszokból ítélve sokaknak ez jön be, te tudod.
2014. aug. 26. 15:22
 14/21 anonim ***** válasza:
Nekem bejon.
2014. aug. 26. 15:28
 15/21 anonim ***** válasza:
34%

Van rajtad 10-15kg felesleg. Lehet ez valakinek bejön meg izgató, de számomra nem, én biztos, hogy megmondanám neked, hogy le kéne fogynod, mert ez nem szép nekem, és nem is egészséges. Nem vagy kórosan kövér vagy ilyesmi, de ez hanyagság, ez nem egy döntés kérdése, te nem fogyózni nem szeretnél, hanem össze vissza szeretnél enni minden szemetet és úgy hogy közben nem sportolsz eleget.

Ha eleget mozognál és nem tömnéd magad szeméttel, akkor nem így néznél ki!

Te nem az a típus vagy aki genetikailag nehezen tud fogyni, vagy hormongondjaid lennének, vagy mit tudom én. Látszik rajtad, hogy tipikus elhízásos felesleg van rajtad amit könnyedén ledolgozhatnál.

Persze ha szerinted így vagy szép meg te így érzed jól magad és belenézve a tükörben szexi nőnek tartod magadat, akkor ne csinálj semmit, maradj így.

Mindketten tudjuk, hogy ezt te sem gondolod komolyan, igaz? Hát persze hogy ne! Áltasd csak magad, meg tedd fel a kérdést itt, ahol a "férfiak" nagy részének még egy 100 kilós tehén is megváltás lenne, ha megdughatnák!

Ennyi. Én legalább őszinte vagyok, Te is az vagy magaddal szemben? :)

2014. aug. 26. 15:33
 16/21 anonim ***** válasza:
55%
Mindenkinek más a vonzó, még ha nem is hiszed el. Nekem is bejön.
2014. aug. 26. 15:41
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a baj amennyi most rajtad van, hanem amennyi lesz 5 év múlva ha most nem kezded el kordában tartani a súlyodat.
2014. aug. 26. 15:47
 18/21 anonim ***** válasza:
Jól nézel ki. Talán van rajtad pár kiló felesleg, de nem hiszem hogy ezért találsz nehez pasi. Mégegyszer, jól nézel ki. Nekem bejösz. :)
2014. aug. 26. 16:12
 19/21 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem ez még vonzó, de többet ne szedj fel!
2014. aug. 26. 16:50
 20/21 anonim ***** válasza:
Egyszerűen tökéletes az alakod. Egyáltalán nem baj, ha nem akarsz fogyni!
2014. aug. 26. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!