Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki nem akar közösen "fogyózni"? :D:D L
Figyelt kérdés
2014. júl. 3. 20:01
1/13 anonim válasza:
Miért érzem azt, hogy nem az vagy, akinek mondod magad?
2/13 A kérdező kommentje:
nem is mondtam még senkinek magam,de ahogy érzed.:)
2014. júl. 3. 20:04
3/13 anonim válasza:
Ha rám írsz privátban akkor megbeszélhetjük! :D
4/13 anonim válasza:
Akkor a kérdés végén lévő l betű nem rád vonatkozik?
5/13 anonim válasza:
Attól függ hol és hogyan gondoltad. Tetszik a kezdeményezés. Jó a motiváció, már egy hónapja nem ettem csokit :(
7/13 A kérdező kommentje:
de, lány vagyok. nincs kimondottan ötletem, tudom, sportolni kéne, de egyedül nem visz rá lélek. meg könnyebb, ha nem egyedül csinálod.
2014. júl. 3. 20:19
8/13 anonim válasza:
Ha budapesti vagy írj és még akár ma este is kezdhetünk. :)
9/13 anonim válasza:
ebben a témakörben mindenki a szexre gondol,tök jogosan teszem hozzá,szóval muti képet priviben, aztán eldöntöm h megizzasztalak e:P
10/13 A kérdező kommentje:
pesti vagyok, de nem szexre gondoltam.:D
2014. júl. 3. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!