Ki akar velem fogyózni?
Figyelt kérdés
Indítok egy topikot,annyi lenne a szabály,hogy kb, hasonlóan kezdünk el fogyózni..(rem. érthető)6-7 kilót szeretnék leadni..Na valaki benne van?:)2011. jan. 24. 15:07
1/16 anonim válasza:
szia! én is kb. ennyit szeretnék fogyni és nagyon elkél a bíztatás :) szóval én benne vagyok :)
2/16 anonim válasza:
Igen, en is el szeretnem kezdeni a fogyozast, kb 5 kilot szeretnek leadni.
3/16 anonim válasza:
Én is csatlakozom.Nekem kb. 4 kg a cél, de szép lassan szeretném leadni.:)
4/16 anonim válasza:
Emberedre találtál. Nekem is kb. ez a célom. Mennyi idő alatt szeretnéd elérni, van-e "előképzettséged" :) , és most mennyi vagy?
Mi a korod / nemed? Mit mozogsz, milyen konkrét terveid vannak?
Milyen jelenleg az étkezésed, és sokat szeretnél-e szórakozni a kajakészítéssel, vagy lőjük be kb. egy amatőr szintre, hogy mindenkinek jó legyen?
Egyelőre ennyi. :)
5/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok:) megcisnálom a topikot..szerintem egy amatőr szint legyen:)
2011. jan. 24. 16:42
6/16 A kérdező kommentje:
Annyit kéne tennetek,h regisztráltok a www.nlcafe.hu -ra :)
2011. jan. 24. 16:48
7/16 anonim válasza:
jövök én is, nekem kb 8 kg a cél :)
8/16 anonim válasza:
Belinkelhetnéd a topic-ot, vagy elárulhatnád a nevét... :)
10/16 anonim válasza:
szívesen csatlakoznék én is, bár nekem 15 kg-t lenne jó leadnom, 2 szülés után... belinkelnéd kérlek a fórumot? köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!