Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki velem fogyózni? (19/L)...

Valaki velem fogyózni? (19/L) (Bővebben)

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy minden nap átbeszélni, hogy ki mit evett, megtervezni közösen, hogy másnap miket fogunk enni és tippeket adni egymásnak:) Csak azért szeretném, mert a barátnőim közül senki sem fogyózik és nem akarok senkit sem fárasztani vele:D Aki meg benne van annak úgysem probléma:)

19/L:) Ha lehet hasonló korú "társat" keresnék:):)

2011. máj. 16. 22:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Otthon laksz és azt eszed nagyrészt, amit ott főznek, te főzöl, vagy eljársz valahová enni?
2011. máj. 16. 22:08
 2/11 anonim ***** válasza:

18 /L vagyok és én szívesen fogyóznék veled.

Máskor én is kerestem már,olyan embert,aki fogyózna velem,de nem jött össze.

Email címem: arianaxx@citromail.hu :)

2011. máj. 16. 22:10
 3/11 A kérdező kommentje:
Otthon lakok és főznek nekem, de ha esetleg egészségtelen az étel akkor inkább aznap eszek valami mást vagy pl a húshoz párolok zöldséget.
2011. máj. 16. 22:11
 4/11 anonim ***** válasza:

hi, épp pár órája írtam egy hasonlót, nem tudom, te írtál-e nekem. én is pont egy ilyen társat keresek. mivel neked nem tudok privit írni, írj nekem, ha érdekel. :)

18/L

2011. máj. 16. 22:20
 5/11 anonim ***** válasza:

Hát, én már külön lakom, 19 vagyok, nagyrészt azt eszem, amit össze tudok magamnak kotyvasztani, meg amit hétvégén hozok otthonról, de végülis így is működhet. Írj, ha gondolod:

chipmunkteam@gmail.com

2011. máj. 16. 22:22
 6/11 anonim ***** válasza:
nekem már egész jól sikerült a fogyi, 8 kilót dobtam le, most csak erősítek. ha gondoljátok leírhatom mit hogy csináltam és az lehet kiindulópont. 22/L
2011. máj. 17. 05:49
 7/11 anonim ***** válasza:

én is beszállnék ebbe a csapatba! L/22

Most kezdtem a sokadik fogyókúrát, de úgy döntöttem ez lesz az utolós.

Ha gondoljátok leétrehozhatnánk egy közös fórumot, mondjuk a nlcafén vagy valahol máshol, és akkor egyben lennének az írásinka?

2011. máj. 17. 07:47
 8/11 anonim ***** válasza:

igaz, én már lefogytam tavaly nyár óta, de most is figyelek nagyon rá, hogy mit szek, szóval csatlakoznék ha megengeditek

18/l

2011. máj. 17. 08:32
 9/11 anonim válasza:
Én is csatlakoznék, ha lehet. 24/L
2011. máj. 17. 09:13
 10/11 A kérdező kommentje:

[link]

Sziasztok!:) Itt akkor írhattok is;):)

2011. máj. 17. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!