Valaki velem fogyózni? (19/L) (Bővebben)
Arra gondolok, hogy minden nap átbeszélni, hogy ki mit evett, megtervezni közösen, hogy másnap miket fogunk enni és tippeket adni egymásnak:) Csak azért szeretném, mert a barátnőim közül senki sem fogyózik és nem akarok senkit sem fárasztani vele:D Aki meg benne van annak úgysem probléma:)
19/L:) Ha lehet hasonló korú "társat" keresnék:):)
18 /L vagyok és én szívesen fogyóznék veled.
Máskor én is kerestem már,olyan embert,aki fogyózna velem,de nem jött össze.
Email címem: arianaxx@citromail.hu :)
hi, épp pár órája írtam egy hasonlót, nem tudom, te írtál-e nekem. én is pont egy ilyen társat keresek. mivel neked nem tudok privit írni, írj nekem, ha érdekel. :)
18/L
Hát, én már külön lakom, 19 vagyok, nagyrészt azt eszem, amit össze tudok magamnak kotyvasztani, meg amit hétvégén hozok otthonról, de végülis így is működhet. Írj, ha gondolod:
chipmunkteam@gmail.com
én is beszállnék ebbe a csapatba! L/22
Most kezdtem a sokadik fogyókúrát, de úgy döntöttem ez lesz az utolós.
Ha gondoljátok leétrehozhatnánk egy közös fórumot, mondjuk a nlcafén vagy valahol máshol, és akkor egyben lennének az írásinka?
igaz, én már lefogytam tavaly nyár óta, de most is figyelek nagyon rá, hogy mit szek, szóval csatlakoznék ha megengeditek
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!