Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, baj, ha ilyen alakkal NEM szeretnék fogyózni?
Figyelt kérdés
Mindig vékonyabb voltam, de az elmúlt hónapokban kikerekedtem (+9 kiló). Viszont jól érzem így magam, nem szeretnék fogyózni, jobban érzem magam így, szerintem jól áll. Mozgok eleget, egészségileg sincs gond.
A barátnőim mégis azzal nyaggatnak, hogy fogyjak le, mert dagi vagyok, és nehezen találok így pasit...
Mit gondoltok?
2014. aug. 26. 14:53
2/21 anonim válasza:
igaz teltebb vagy, de ez sokak szemében vonzóbb is :)
21F
3/21 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó alakod van, imádom az ilyen lányokat, pont ez a nő ideálom :) Csini vagy és eszedbe ne jusson fogyózni. Így vagy szexi és kívánatos ahogy vagy!!
4/21 anonim válasza:
Nekem nem gond csak a feneked nem tetszik és ez így nagy hátrány nálam.
5/21 anonim válasza:
Ha jól érzed magad a bőrödben,akkor ne hallgass a barátnőidre ^^
6/21 anonim válasza:
Jó az alakod. Érezd jól magad a bőrödben. Nekem a legnagyobb problémám, hogy nem jönnek fel a kilók, pedig egy párat szeretnék és hiába eszek rendesen.
L
7/21 anonim válasza:
Istenem, de gyönyörű :$ <3 Le ne fogyj, nem sok ilyen tökéletes testű nő van! <3
8/21 anonim válasza:
szerintem nagyon szép vagy, én semmin nem változtatnék. Ha te elfogadod magad, mások is el fognak :)
9/21 anonim válasza:
szerintem se változz :) 20/F
ui: csak a kutyák játszanak csontokkal:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!