Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért szeretné a barátom, hogy ilyen alakkal még hízzak? :-S
Figyelt kérdés
Most is dundi vagyok, híztam, mióta együtt vagyunk.
Azt mondja, nem baj, ha hízok még egy picit, szerinte úgy még szexibb leszek. Miért gondolja ezt? Egészségileg még beleférne egy-két kiló, de nem látja, hogy már így is duci vagyok? Vagy csak viccelődik?
20/L
2014. aug. 14. 09:16
1/22 anonim válasza:
Nagyon szép vagy így is csak azért akarja, amit ő is mond, hogy még szexibb lennél és igaza is van!
2/22 anonim válasza:
Vagy csak szimplán hülye, vagy ez a fétise... Szerintem inkább fogynod kéne, mert aztán nehezebb lesz leadni.
3/22 anonim válasza:
szerintem kamuzik, amúgy nagyon szexi lennél ha nem lenne rajtad felesleg.
4/22 anonim válasza:
Hát pedig nem nagyon kéne mér! :)
5/22 anonim válasza:
Szerintem így jó, ne hizzál többet...
7/22 anonim válasza:
Hát ahogy te jobban érzed magad :)ha nem érzed gáznak , akkor felszedhetsz pár kg-ot.
8/22 anonim válasza:
szerintem így is nagyon szép alakod van, szép gömbölyű :) (nem rossz értelemben!)
talán csak azt akarja, hogy ne érezd magad rosszul az alakod miatt, vagy tudd, hogy nagyon vonzó vagy...szoktad az alakodat emlegetni? vagy negatív megjegyzéseket tenni?
21F
10/22 anonim válasza:
Nagyon jó alakod van így is! :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!