Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért szeretné a barátom, hogy ilyen alakkal még hízzak? :-S
Most is dundi vagyok, híztam, mióta együtt vagyunk.
Azt mondja, nem baj, ha hízok még egy picit, szerinte úgy még szexibb leszek. Miért gondolja ezt? Egészségileg még beleférne egy-két kiló, de nem látja, hogy már így is duci vagyok? Vagy csak viccelődik?
20/L
hűha, már ez is túlzás. Figyelj rám, 20 éves vagy, most még változtathatsz, egyetem alatt mindenki hízik kicsit a hülye mekizések miatt, meg az ivás miatt, ezt megértem maximálisan.
de szedd össze magad, mert ha már most így nézel ki, 20 év múlva el sem bírod a lábaidon a súlyodat!!!
Konkrétan el vagy hízva. Hová akarsz még hízni, inkább sportolj valamit és dolgozd le a felesleget, mert olyan úszógumid van, hogy egy 40-50 éves nő sem engedhetné meg magának a korára hivatkozva sem, nem hogy egy fiatal 20 éves lány.
Amúgy milyen magas vagy és hány kiló, abból ha megmondod simán látni fogod, hogy már most túlsúlyos vagy, írd meg és elmondom mit látok abból újra.
Persze aki a duci lányokra indul be az majd leszól engem meg lepontoz, de attól még a tény tény marad, duci vagy és elhíztál, csak van akinek ez tetszik van akinek meg a fitt és nem elhízott csajok tetszenek, van akinek meg a súlyosan elhízottak, ízlések és pofonok.
Szerintem is el vagy hízva... És igen, igaza van a 17-esnek, tényleg úszógumid van. A lányok szeretik, ha megfordulnak utánuk a pasik, és lenyűgözik az embereket a külsejükkel, vagy netán ők vannak a középpontban amikor lehajolnak az elejtett cigiért... Utánad ki fordulna meg??
Sportolj inkább valamit, a sportos testalkatú lányokat többen szeretik, mint a telteket. Táncolj, fuss, kosarazz, korizz, stb.
Free
17-es vagyok:
Amúgy tisztán látszik a képekből, hogy még nem vagy nagyon nagy bajban, de egészségügyileg már veszélyes ez az állapot. Na persze nem rövidtávon, de jobb ha rövidtávon sem hanyagolod el magad, mert meghízni könnyű, de lefogyni gyötrelem, hidd el nekem, tudom milyen.
Az pontosan látható a képeid alapján, hogy nincs rendben az étrended. Biztosan sok szemét kaját eszel és túl nagy arányban van jelen a gyors felszívódású szénhidrát (kenyér, tésztafélék, péksütemény, csoki, cukor, egyéb édesség, üdítő italok, bolti gyümölcslevek, mekis kaja stb.) és a cukor az étrendedben, ettől híztál el ennyire.
A hasfalad nagyon gyenge, nem csak a felesleg miatt van hasad, hanem mert meg vannak ereszkedve az izmok és nem tartják a törzsedet feszesen. A hátad gyenge, sajnos emiatt a vállöved össze van esve és ezért lógnak kissé előre a vállaid, ami okozhat nyaki, hát és egyéb gerinc menti fájdalmakat és más problémákat. Lehetne még sorolni, és ott van még az esetleges cukorbetegségre való örökletes hajlam aminek a kialakulását a túlsúly és a helytelen táplálkozás elősegíti.
Ha nem a barátod kedvéért és nem is direkt vagy elhízva ennyire, akkor a saját érdekedben és nem csak a szépség kedvéért, de kezdj el valamit ezek ellen tenni, mert pár év és jelentkeznek a bajok.
Az első lépés az étrend rendbetétele lenne és egy helyes diéta összeállítása, kalóriaszámlálás stb. Ez nem fogyókúrát és tápanyagmegvonást jelent!!!!!!!!! Hanem helyes arányú jó és lassú felszívódású szénhidrát, fehérjék, vitaminok és ásványi anyagok, telítetlen zsírok olajok, rostok, stb. bevitelét jelenti. Megfelelő mennyiségű víz fogyasztással, ami napi 3-4 liter kb. legalább, és második lépésként kell valamilyen aerob, vagyis folyamatos hosszan tartó de nem túl intenzív mozgásformát végezned, valami ilyen sportot keresni.
Ez lehet kocogás, intenzívebb séta, valamilyen fitnesz, konditerem, egy intenzívebb tánc, stb. stb.
Remélem érzed, hogy nem kritizálás részemről, hanem segítségnyújtás, mert amúgy jó adottságaid vannak, és csinos lennél, ha ezekre odafigyelnél! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!