Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy jöttetek össze a barátotokkal/barátnőtökkel?
Gyakorin keseregtem, hogy nem találok senkit, erre megtalált egy csapat fiatal, hogy együtt csajozzunk. Aztán egyikük azt ötletelte, hogy mivel így nem jutunk nulláról az egyre, így három hét múlva betoborzott egy lányt (gyakoriról), akivel beszélgetni kezdtünk persze facen. Aztán mikor én beszélgettem Vele facen... Eredetileg nem akartam Tőle semmit, mert iszonyatos volt a korkülönbség (10 év a javamra), amúgy is max 18-35 között kerestem társat (utolsó exem 35 volt, szintén gyakoriról, szintén véletlenül) aztán kiderült, hogy teljesen egyformák vagyunk. Egy éjszakai beszélgetés alatt egymásba szerettünk. Pár hónap küzdés, tiltás, egyebek után végre tudtunk először találkozni (rohadt messze lakunk) több mint 3 hónap járás után, a szülei pedig végre engedélyezték a kapcsolatunkat mert megismertek engem annyira, hogy esélyt adjanak. Már csak meg akarom Őt tartani és a legjobb legideálisabb legromantikusabb férj akarok lenni :)
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!