Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol/mikor tudtok kettesben lenni a barátotokkal/barátnőtökkel?
Mi majdnem 3 óráig suliban vagyunk, az ő szülei akkor már otthon vannak, az én szüleim meg 5 óra körül.. de délután még tanulnunk is kell, stb. Van időnk egymásra, sokszor elmegyünk fagyizni/sétálni/moziba, vagy szervezünk valami programot a barátainkkal, stb, de néha olyan jó lenne csak kettesben nyugiban lenni, és megnézni egy filmet vagy hasonló..
Ti ezt hogy oldjátok meg?
18L
Esti séták kettesben. Mozi kettesben.
Ha valakinek nincs otthon a családja átmenni.
Nehezen. Én is más városban lakom, ő is és egy harmadikban találkozunk (ő ott dolgozik, én meg tanulok), heti egyszer tudunk kettesben lenni, meg egyszer városba sétálás. Ennyi, most ez van.
23N
Én is elég nehezen.
A feleségem nem engedi. :-(
hát szinte soha ha nálluki vagyok akkor ott avn a huga aki képes bejönni a szobába kopogás nélkül na igy csinálj valamit nálluk :D.
ha elmegyünk sétálni ő is jönni akar kész kiakaszt már !
ha nálunk van akkor meg anyám mindig itthon van nesze neked nyugalom .
Ha elalszik a gyerek, akkor tudunk kettesben lenni.
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!