Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy jöttetek össze a barátotokkal/barátnőtökkel?
egy barátnőmnél aludtam egyik este, de úgy alakult, hogy átjött egyik fiúbarátom(x), hozta az ő barátját(y) is.Iszogattunk, beszélgettünk, aztán lefeküdtünk.Én a földön feküdtem, y mellettem feküdt, a többiek az ágyon.Simogattuk egymás kezét, masszíroztuk a tenyereinket.Volt rajtam vagy 3 takaró, de még úgy is dideregtem.Y megkérdezte, jól vagyok-e, mondtam, hogy jól leszek.
Egy kicsit beszélgettünk, aztán mondta, hogy nehezen alszik el, minden nap csak napfelkeltekor.Én mondtam, hogy megyek át a másik szobába rendes ágyra feküdni, mert nagyon fázom,és mondtanm, hogy jöjjön ő is, még beszélgetünk.Beszélgettünk, aztán megcsókoltuk egymást, és egész reggelig ezt csináltuk(másnap eléggé fájtak az ajkaim).Nem ismertem meg rendesen azután sem.azóta bánom, hogy így jöttem vele össze.szinte 3 hónapig jártunk:)nemsok
Én bevallam őszintén a neten ismertem meg. Már 8 honapz tart a szerelem. Eddig őt szeretem a legjobban minden barátom közül :)
17/L
Kiküldetésben voltam egy városban. Délután, egyéb elfoglaltságom nem lévén lementem a sportcsarnokba, megnézni a helyi kézis lányok egy meccsét. Egy kellemes hétvége reményében a szünetben odamentem az egyikhez, és randira hívtam. Nevezzük Z.-nek. Moziba mentünk, aztán sétáltunk. Másnap is hasonló volt. Egy hét múlva lejárt a kiküldetésem, de megbeszéltük, hogy egy hétre rá találkozunk.
Arra a randira már nem jött el. A barátnőjével küldött egy levelet, (akkoriban még hírből sem ismertük a mobiltelefont) amelyben leírta, hogy a beteg testvérét kell istápolnia, és nem akar, nem mer komoly kapcsolatot, pedig nagyon belém tudna szeretni. A barátnőjét egyébként azért küldte, mert megvolt már a mozijegy. Közel 20 évnyi házasság lett belőle. A válás után fél évvel Z.-től meghívót kaptam a balatoni nyaraló felavatására. Kiderült, hogy azóta se ment férjhez (kereste az igazit), közben a testvére is meghalt, tehát szabad, mint a madár. Én akkoriban nem akartam még újra megállapodni, a válás után sok csajom volt, és jólesett egy kicsit lazítani. Ám hamarosan azt vettem észre, hogy megint szerelmes vagyok. Ennek 16 éve, és azóta is boldog házasságban élek Z.-vel.
Én bíróságon dolgozom, és a páromnak volt egy ügye, amiért többször is be kellett jönnie hozzánk ügyfélfogadásra. A második alkalommal elkérte a telefonszámomat. Ez pénteken volt, és következő kedden találkoztunk is. Sokat beszélgettünk, de nekem túlságosan romantikus volt, így nem sok reményt fűztem a kapcsolathoz. Mégis adtam neki egy esélyt, és azon a csütörtökön bejelöltem Facebook-on, ahol tök sokat írtunk egymásnak, tetszett a humora (a keddi randin ez nem tűnt fel, nagyon visszafogta magát). Végül a következő hétfőn már újra randiztunk, és együtt is aludtunk.
Ez 3,5 évvel ezelőtt történt, és azóta is együtt vagyunk. 29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!