Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy jöttetek össze a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy jöttetek össze a barátotokkal/barátnőtökkel?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekelnek az ilyen sztorik, leírnátok hogy nektek hogy sikerült megismerni a másikat? :D 16f

2014. aug. 23. 03:45
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Az interneten, be szeretett volna szólni a nevem miatt, de belém szeretett. :D
2014. aug. 23. 03:50
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

egy barátnőmnél aludtam egyik este, de úgy alakult, hogy átjött egyik fiúbarátom(x), hozta az ő barátját(y) is.Iszogattunk, beszélgettünk, aztán lefeküdtünk.Én a földön feküdtem, y mellettem feküdt, a többiek az ágyon.Simogattuk egymás kezét, masszíroztuk a tenyereinket.Volt rajtam vagy 3 takaró, de még úgy is dideregtem.Y megkérdezte, jól vagyok-e, mondtam, hogy jól leszek.

Egy kicsit beszélgettünk, aztán mondta, hogy nehezen alszik el, minden nap csak napfelkeltekor.Én mondtam, hogy megyek át a másik szobába rendes ágyra feküdni, mert nagyon fázom,és mondtanm, hogy jöjjön ő is, még beszélgetünk.Beszélgettünk, aztán megcsókoltuk egymást, és egész reggelig ezt csináltuk(másnap eléggé fájtak az ajkaim).Nem ismertem meg rendesen azután sem.azóta bánom, hogy így jöttem vele össze.szinte 3 hónapig jártunk:)nemsok

2014. aug. 23. 04:09
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Én bevallam őszintén a neten ismertem meg. Már 8 honapz tart a szerelem. Eddig őt szeretem a legjobban minden barátom közül :)

17/L

2014. aug. 23. 07:32
 4/21 Pandas74 ***** válasza:
100%
89 nyaran,aznap,mintegy 125 km "csak ugy kedvtelesbol tortent" kerekparozas utan,meg elmentunk a baratommal este tekeregni a faluban,ahol a nagyszuleim eltek.Akkor lattunk meg ket lanyt szinten biciklivel.Utolertuk oket,a baratom csak ennyit mondott "Beszelgesunk"!A beszelgetesbol lett el ifjukorom nagy szerelme.A lany vegul is mas felesege lett,de az ismeretseg,baratsag 25 eve tart!
2014. aug. 23. 08:06
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen véletlenül. Egy volt kollégám kérdezte, hogy merre van a fogászat. Elkísértem mert volt időm. Ott megláttam egy lányt, majd spontán odamentem hozzá, megmondtam hogy szimpatikusnak találom és szívesen beszélgetnék vele. Benne volt. Megadta az elérhetőségét. Négy napra rá első randi végén spontán megcsókoltam, amit meglepetésemre viszonzott. Ezért egyből kimondtuk a járást. Azóta is együtt vagyunk.
2014. aug. 23. 09:51
 6/21 anonim válasza:
100%
az enyém egy elég fura sztori :D a suliban el akartam kerülni a világ legidegesítőbb csaját ezért egy magas fiú háta mögött mentem végig a fél folyosón aztán észre vett, rám mosolygott és azóta szerelmes vagyok belé :D
2014. aug. 23. 18:14
 7/21 anonim ***** válasza:
93%

Kiküldetésben voltam egy városban. Délután, egyéb elfoglaltságom nem lévén lementem a sportcsarnokba, megnézni a helyi kézis lányok egy meccsét. Egy kellemes hétvége reményében a szünetben odamentem az egyikhez, és randira hívtam. Nevezzük Z.-nek. Moziba mentünk, aztán sétáltunk. Másnap is hasonló volt. Egy hét múlva lejárt a kiküldetésem, de megbeszéltük, hogy egy hétre rá találkozunk.

Arra a randira már nem jött el. A barátnőjével küldött egy levelet, (akkoriban még hírből sem ismertük a mobiltelefont) amelyben leírta, hogy a beteg testvérét kell istápolnia, és nem akar, nem mer komoly kapcsolatot, pedig nagyon belém tudna szeretni. A barátnőjét egyébként azért küldte, mert megvolt már a mozijegy. Közel 20 évnyi házasság lett belőle. A válás után fél évvel Z.-től meghívót kaptam a balatoni nyaraló felavatására. Kiderült, hogy azóta se ment férjhez (kereste az igazit), közben a testvére is meghalt, tehát szabad, mint a madár. Én akkoriban nem akartam még újra megállapodni, a válás után sok csajom volt, és jólesett egy kicsit lazítani. Ám hamarosan azt vettem észre, hogy megint szerelmes vagyok. Ennek 16 éve, és azóta is boldog házasságban élek Z.-vel.

2014. aug. 24. 08:11
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Én bíróságon dolgozom, és a páromnak volt egy ügye, amiért többször is be kellett jönnie hozzánk ügyfélfogadásra. A második alkalommal elkérte a telefonszámomat. Ez pénteken volt, és következő kedden találkoztunk is. Sokat beszélgettünk, de nekem túlságosan romantikus volt, így nem sok reményt fűztem a kapcsolathoz. Mégis adtam neki egy esélyt, és azon a csütörtökön bejelöltem Facebook-on, ahol tök sokat írtunk egymásnak, tetszett a humora (a keddi randin ez nem tűnt fel, nagyon visszafogta magát). Végül a következő hétfőn már újra randiztunk, és együtt is aludtunk.

Ez 3,5 évvel ezelőtt történt, és azóta is együtt vagyunk. 29/N

2014. aug. 25. 22:37
 9/21 anonim ***** válasza:
95%
7-es ! Ez nagyon aranyos történet. :)
2014. aug. 27. 20:42
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Kisvárosban lakom, így itt minimum látásból mindenki ismeri egymást. Így volt ez azzal a fiúval és velem is. Ha láttuk egymást köszöntünk, beszéltünk egy kicsit, de volt barátnője akivel 2 éve együtt volt, így tartottam a távolságot. Volt egy buli ahol annyira nem éreztem jól magam csak üldögéltem, és ő leült mellém. Dumálgattunk, nagyon megkedveltem. Panaszkodott a kapcsolatára, szinte mindent elmondott, pedig alig ismertük egymást. Párszor találkoztunk utána, de nem történt semmi, csók sem. Azon kaptam magam,hogy beleszerettem, így minden kapcsolatot megszakítottam vele. Keresett barátnőmön keresztül is, de nem regáltam, hiszen neki kapcsolata volt. Aztán szépen lassan elfelejtettem, nem is gondoltam már rá. Egy év múlva felkeresett, hogy szakítottak, végre meg merte lépni. Találkoztunk és megint belé szerelmesedtem. Együtt vagyunk négy hónapja, remélem lesz még több is :)
2014. aug. 27. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!