Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mikor engedték meg először, hogy a barátotokkal/barátnőtökkel aludjatok?
Figyelt kérdés
2012. jan. 7. 18:08
1/11 anonim válasza:
Sose volt édesanyámmal nehézség ilyet megbeszélni fiatalabb koromban.
2/11 Utcakultúra válasza:
Tudom mit tettél tavaly nyáron!
3/11 anonim válasza:
Engem édesapám még 20 éves koromban is nagyon féltett. Ha megtudta h a tudta nélkul a párommal éjszakáztam nagyon haragudott rám
4/11 anonim válasza:
15 voltam akkor volt az elsõ bnõm és hát anyám egy rettenrõen laza anyuka
5/11 anonim válasza:
elozo vagyok. Persze egy ido után nem zavarta csak amíg o korainak tartotta
7/11 *Tündérke* válasza:
18 voltam amikor felmertem hozni a témát... pedig már több mint 3 éve volt barátom...
8/11 anonim válasza:
úgy látszik elég engedékeny anyám volt,pedig mindig azt mondta szeret...
én már 14 évesen kimaradtam éjszakákra,hogy csajnál e vagy diszkóba,vagy mind2 az már nem érdekelt senkit.
10/11 anonim válasza:
mai napig meg sem merem kérdezni apámat ilyenről. 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!