Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy jöttetek össze a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy jöttetek össze a barátotokkal/barátnőtökkel?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekelnek az ilyen sztorik, leírnátok hogy nektek hogy sikerült megismerni a másikat? :D 16f

2014. aug. 23. 03:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

egy buliban a párom találkozott az egyik legjobb barátnőmmel, de baratánőmnek a havejra kellett.. de a barátom próbált nyomulni rá, de miután teljes elutasítást kapta a barátnőmtől és a srác rámírt..velem kezdett beszélgetni :D és minden jól alault :)) 3 hón apja imádjuk egymást :D

L20

2014. szept. 22. 21:44
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
A suliban mindig is éreztem magamon a tekintetét, volt, hogy össze néztünk és egy idő után eljátszadoztam a gondolattal, hogy mi lenne, ha nem csak nézne. A barátnőm egyszer vicces kedvében volt és ráordított "csá, haver". Az udvar műsik feléről elkezdett khm dolgokat mutogatni, én pedig tolmácsoltam a többieknek, aztán oda ültek hozzánk, pont mellém ült, hirtelen melegem lett, imádtam, hogy ott van és érezhetem minden kis mozdulatát. Először ezeket a gondolatokat ki akartam verni a fejemből, 7 évvel idősebb és furának gondoltam. Miközben ültünk elkezdte fél kezével simogatni a hátamat, ránéztem és azonnal beleszerettem a gyönyörű szemibe. Aztán a szemei fogságából egy felém repülő kakaós csiga rántott ki...
2014. szept. 22. 21:50
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Az úgy volt, hogy sehogy :'( :/
2014. szept. 22. 21:59
 14/21 anonim ***** válasza:

Neten ismertem meg, egy kínos affér miatt évekig csak barátok voltunk, neten tartottuk a kapcsolatot is. Úgy hozta a sors, hogy szinglik lettünk mindketten, találkoztunk, söröztünk elkezdtünk "nemhivatalosan" kavarni, és azt vettük észre egy idő után, hogy tulajdonképpen mi együtt vagyunk.

1 éve járunk. :D

2014. szept. 22. 22:07
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyik barátnőmék története, de leírom:

Legjobb barátok voltak a fiúval, a lány tényleg csak barátként gondolt rá. Egyszer elmentek a Margitszigetre sétálni, ahol a lány rá akarta beszélni a fiút a legjobb barátnőjére, hogy jöjjenek össze, de a fiú azt mondta, hogy neki más tetszik. Mire barátnőm mondta, hogy akkor közeledjen felé, biztosan örülne neki. Aztán a pasi hazakísérte, majd a kapuban először az egyik arcára, majd a másikra adott egy puszit (barátnőm még itt sem gondolt semmi többre), majd végül a szájára. Nem tudom, pontosan mióta, de már több, mint egy éve együtt vannak. :)

2014. okt. 28. 18:15
 16/21 anonim ***** válasza:
14%
Oda fingottam neki egyet
2014. okt. 28. 18:19
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
A diplomamunkámat írtam a fősuli utolsó évében, és lazításként chateltünk. ( ill. az őse irc) Egyszer úgy búcsúztam, hogy megyek haza, indul a buszom, és az egyik srác megkérdezte, megáll-e a buszom Székesfehérváron, mikor jövök visszafele vasárnap, és leszállnék-e találkozni. Hát pont állt ott a busz 10 percet, eljött oda, mert a közelben lakott, 10 percet beszélgettünk nagy zavarban...én azt se tudtam kivel találkozom, mert sok sráccal beszéltem, de kiderült, hogy ő is összekevert a barátnőmmel...aztán visszament ő is a fősulira Bp-re szakított a barátnőjével, és pénteken leutazott hozzám Pécsre a koleszba, és ott is maradt egy hétig...azóta együtt vagyunk, 15 éve.
2014. okt. 28. 19:01
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

az ország legnagyobb motorostalálkozóján ismerkedtünk meg,a Hungarian Bike Week-en :)

keresztapámmal mentem meg unokattesómmal és vinni kellett neki gyertyát a motorjába,keresztapám direkt leszögezte hogy nem kell vissza adni a gyertyát,sem kifizetni :)

aztàn ott kicsit jobban összeismerkedtünk voltak sok közös ismerőseink stb..szóval hamar megtaláltuk a közös hangot :) <3

egész nap eggyütt lógtunk és elhivott a motoros felvonulásra ott kicsit közelebb kerültünk egymáshoz :$

aztán ahogy haza kellett mennünk kicsit rosszuléreztem magam :/

pár nap mulva apa jön a telefonnal hogy valaki keres...és vajon ki lehetett az?? hát Ő :)

kiderült hogy megis csak vissza akarta adni azt a gyertyát de aztmondta unokatesómnak hogy ha már beszélnek adják már meg a számom :P

Elkeztünk randizgatni és kb 2 hét mulva össze is jöttünk :) <3

ennek már több mint egy éve :-)

és most is itt csucsul mellettem <3

2014. okt. 28. 20:33
 19/21 anonim ***** válasza:
A barátommal interneten ismerkedtünk össze ezen az oldalin, ki írt egy kérdést én pedig írtam neki privit :D Utána két hónapig csak beszélgettünk MSN en és egy szép napot 2012ben kijeloltunk találkozásnak, nagyon vártuk már mindketten hogy találkozzunk mivel órákat beszéltünk mindennap interneten két hónapon keresztül. Az első találkozás egy szép nyári este volt 2012 júniusában a Margitszigeten az volt életem legcsodalatosabb napja. A szívem majd kiugrott a helyéről amikor meglattam azt az embert akit szinte a másik felemnek éreztem, köszöntünk egymásnak és este hattól éjfélig együtt voltunk a margitszigeten. Azóta együtt vagyunk már több mint két és fél éve és ezt ennek az oldalnak köszönhetem :)
2015. márc. 15. 22:01
 20/21 anonim válasza:
Kezdjük azzal, hogy egy 16 éved fiú vagyok. Na. 14 évesen ismertem meg. Úgy történt, hogy az osztályunkba jött nyolcadik osztályba. Egyetlen egy fiú barátom volt akkoriban, és szó szerint "ki voltam éhezve több bárátra, a lány pedig imádja a rock zenét, én szintén. Odaakartam menni hozzá,kicsit ismerkedni, végül ő jött oda. Szép, okos, kellően komoly, viszont bolondos, vicces lányként ismertem meg. Aztán elkezdtünk beszélgetni Facebookon. Rengeteget találkoztunk, mondhatni a legjobb barátomlett. Aztán mikor kb. fél éve ismertem, rájöttem hogy beleszerettem. Olvastam sokat "friendzone, lehetetlen." De nem. Próbálkoztam. Aztán elmondtam neki, mikor egyszer fagyiztunk. Azt mondta,hogy egyelőre maradjunk barátok. Körülbelül 2 hónap múlva,náluk voltam. Akkor volt a 15-ik születésnapom. Összebújtunk. Bejött a 11 éves húga, aki később elaludt mellettünk. Aztán belenézett a szemembe, és azt gondoltam "na majd most". Megcsókoltam. Aztán elbúcsúztam. Két nap múlva találkoztunk, megcsókolt és azt mondta "szeretlek". És azóta vagyunk együtt. Most volt egy éve. Hú, kicsit hosszú lett, meg nrm csak azt írtam le hogy hogy ismertem meg, de ez így lett teljes. :)
2015. aug. 4. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!