Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy jöttetek össze a barátotokkal/barátnőtökkel?
egy buliban a párom találkozott az egyik legjobb barátnőmmel, de baratánőmnek a havejra kellett.. de a barátom próbált nyomulni rá, de miután teljes elutasítást kapta a barátnőmtől és a srác rámírt..velem kezdett beszélgetni :D és minden jól alault :)) 3 hón apja imádjuk egymást :D
L20
Neten ismertem meg, egy kínos affér miatt évekig csak barátok voltunk, neten tartottuk a kapcsolatot is. Úgy hozta a sors, hogy szinglik lettünk mindketten, találkoztunk, söröztünk elkezdtünk "nemhivatalosan" kavarni, és azt vettük észre egy idő után, hogy tulajdonképpen mi együtt vagyunk.
1 éve járunk. :D
Egyik barátnőmék története, de leírom:
Legjobb barátok voltak a fiúval, a lány tényleg csak barátként gondolt rá. Egyszer elmentek a Margitszigetre sétálni, ahol a lány rá akarta beszélni a fiút a legjobb barátnőjére, hogy jöjjenek össze, de a fiú azt mondta, hogy neki más tetszik. Mire barátnőm mondta, hogy akkor közeledjen felé, biztosan örülne neki. Aztán a pasi hazakísérte, majd a kapuban először az egyik arcára, majd a másikra adott egy puszit (barátnőm még itt sem gondolt semmi többre), majd végül a szájára. Nem tudom, pontosan mióta, de már több, mint egy éve együtt vannak. :)
az ország legnagyobb motorostalálkozóján ismerkedtünk meg,a Hungarian Bike Week-en :)
keresztapámmal mentem meg unokattesómmal és vinni kellett neki gyertyát a motorjába,keresztapám direkt leszögezte hogy nem kell vissza adni a gyertyát,sem kifizetni :)
aztàn ott kicsit jobban összeismerkedtünk voltak sok közös ismerőseink stb..szóval hamar megtaláltuk a közös hangot :) <3
egész nap eggyütt lógtunk és elhivott a motoros felvonulásra ott kicsit közelebb kerültünk egymáshoz :$
aztán ahogy haza kellett mennünk kicsit rosszuléreztem magam :/
pár nap mulva apa jön a telefonnal hogy valaki keres...és vajon ki lehetett az?? hát Ő :)
kiderült hogy megis csak vissza akarta adni azt a gyertyát de aztmondta unokatesómnak hogy ha már beszélnek adják már meg a számom :P
Elkeztünk randizgatni és kb 2 hét mulva össze is jöttünk :) <3
ennek már több mint egy éve :-)
és most is itt csucsul mellettem <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!