Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fenét tegyek ilyenkor?
Figyelt kérdés
Elvesztettem a nőt,akit nagyon szerettem.... Megcsalt. Viszont nagyon hiányzik. Most van másik nő az életemben,de az a nő akit elvesztettem nagyon hiányzik,és senki sem tudja felülírni a szívemben..... Már az is megfordult a fejemben hogy magam ellen fordulva,befejezem ezt a kínlódást. Nem tudom elfelejteni,és nélküle nem tudok élni így. Nem akarok nélküle élni. :( Pedig a mostani hölgy sokkal szebb. De még is.... a régi hiányzik... Nem birom már sokáig...2014. aug. 21. 10:56
3/11 anonim válasza:
Legyen eszed ő csalt meg neki legyen lelki ismeret furdalása ne neked
4/11 anonim válasza:
A legjobb amit tehetsz, h szakítasz a mostani pároddal, mert hazudsz neki és mást is megbántasz...
5/11 anonim válasza:
Ilyenkor az q szerencsésebb, ha a megcsalt fél megutálja a másikat. Legalábbis ez lenne a normálisabb.
6/11 anonim válasza:
Beszélj a régivel, hátha megkomolyodott már:)
7/11 A kérdező kommentje:
a régit most bosszantja az új.... nem bírja elviselni hogy tőle sokkal szebbet találtam rövid időn belül... a mostanit is kedvelem,de a régi annyira hiányzik,hogy érzem nem fogom már sokáig bírni. hülyeségeken jár az eszem. ártani fogok magamnak lehet. :( nem tudok nélküle lenni. iszonyúan fáj a szívem miatta. :(
2014. aug. 21. 11:04
8/11 anonim válasza:
Szerencsés vagy, mert ha bosszantja az új nőci jelenléte, akkor ott még bizony vannak érzések, bár mennyire is próbálja titkolni.
9/11 A kérdező kommentje:
Igen... valami biztos van. újra beszél velem viberen... és nemrég volt egy titkos találkánk,ahol történtek dolgok... amik mégjobban felkavartak. hozzáteszem az új hölgyel még nem volt "olyan",mert van bennem gerinc,és nem akarom kihasználni. de ha ujra össze is jönnék az ex-el... kérdés tudnék e bízni benne,illetve megbecsülne-e engem....? viszont nekem meg hiáányzik rettenetesen... kínomban gyógyszerekhez nyúltam,hogy tompitsam magam,de már nem elég. van hogy alkoholt is fogyasztok mellé...hülye vagyok tudom,de nem tudok mit tenni ez ellen.
2014. aug. 21. 12:16
10/11 anonim válasza:
Hülye vagy, ha azok után visszafogadod, egy igazi palimadár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!