Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyenkor mi a fenét lehetne csinálni?
Párommal 3 éve együtt vagyunk, de én már nem igazán érzem azt a szerelmet amit kéne,de amúgy nagyon jól elvagyunk csak nincs meg az a plusz. Sokat gondoltam arra, hogy szakítsunk, de félek megtenni, mert elmente tanulni külföldre és az ún. "barátnői" elidegenültek tőle és a szüleire sem támaszkodhat. Ezért nehéz nagyon mert tényleg szeretem és törődöm veled, de tudjátok ez már olyan mint két legeslegjobb barát... ő nagyon szerelmes belém, de én már nem érzem ezt. Hogy tovább bonyolódjon a dolog elkezdtem egy volt szerelmem (sajnos nem jött össze, mert akkor még csak 14 évesek voltunk) iránt táplálni elég erős érzelmeket. Erről senki sem tud, mert szégyellem elmondani bárkinek is... Minden nap rá gondolok, vele álmodok...A legegyszerűbb az lenne, ha újra érezhetném a barátnőm iránt ezeket az érzelmeket, amiket most egy másik lány iránt érzek, akiknek természetesen pasija van....
na? húzzam le magam a WC-n mi?...
húzdd le magad a WC-n? Nem. Szakítsz a barátnőddel!
miért nem teszed meg a legalapvetőbb, egyértelműbb, és racionális cselekedetet? hagy a francba a jajj de törődöm a barátnőmmel dumát. ugyan már, csak félsz lépni. te örülnél neki, ha csak szánalomból lennének veled? ez a rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!