Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ilyenkor mi a fenét lehetne csinálni?

Figyelt kérdés

Párommal 3 éve együtt vagyunk, de én már nem igazán érzem azt a szerelmet amit kéne,de amúgy nagyon jól elvagyunk csak nincs meg az a plusz. Sokat gondoltam arra, hogy szakítsunk, de félek megtenni, mert elmente tanulni külföldre és az ún. "barátnői" elidegenültek tőle és a szüleire sem támaszkodhat. Ezért nehéz nagyon mert tényleg szeretem és törődöm veled, de tudjátok ez már olyan mint két legeslegjobb barát... ő nagyon szerelmes belém, de én már nem érzem ezt. Hogy tovább bonyolódjon a dolog elkezdtem egy volt szerelmem (sajnos nem jött össze, mert akkor még csak 14 évesek voltunk) iránt táplálni elég erős érzelmeket. Erről senki sem tud, mert szégyellem elmondani bárkinek is... Minden nap rá gondolok, vele álmodok...A legegyszerűbb az lenne, ha újra érezhetném a barátnőm iránt ezeket az érzelmeket, amiket most egy másik lány iránt érzek, akiknek természetesen pasija van....

na? húzzam le magam a WC-n mi?...

2012. febr. 22. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:

húzdd le magad a WC-n? Nem. Szakítsz a barátnőddel!

miért nem teszed meg a legalapvetőbb, egyértelműbb, és racionális cselekedetet? hagy a francba a jajj de törődöm a barátnőmmel dumát. ugyan már, csak félsz lépni. te örülnél neki, ha csak szánalomból lennének veled? ez a rossz.

2012. febr. 22. 21:12
 2/5 A kérdező kommentje:
ez nem a szánalom...hanem egyszerűen tényleg nem merem otthagyni, mert csak én vagyok neki...egyedül maradna és ezt nem akarom...
2012. febr. 22. 21:17
 3/5 anonim ***** válasza:
éés? mindenkinek vannak problémái az életben, de ha valaki nem szerelmes belé, ne tartsa magánál az egyént. - a másik oldalról nézve. amúgy meg ha annyira kegyes akarsz lenni hozzá, fogd be a pofád, már bocs, ne rinyálj aztán maradj mellette mint a csodálatos hűséges mintatárs! a képmutató mindenségedet!
2012. febr. 22. 21:19
 4/5 A kérdező kommentje:
akkor ez csak nekem nem ilyen egyszerű...
2012. febr. 22. 21:30
 5/5 anonim ***** válasza:
78%
persze hogy nem egyszerű!!! és ki mondta hogy annak kell lennie? az élet nem csak a virágos réten való ugrálásról szól. csövi.
2012. febr. 22. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!