Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról hogy 23...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról hogy 23 éves fiú létemre szeretnék már gyereket?

Figyelt kérdés
Nagyon vágyom egy gyerekre a barátnőm viszont még korainak tartja egyébként 2 és fél éve vagyunk együtt fél éve házasok ő 20 éves anyagilag nincsenek gondjaink nekem egy vállalkozásom van tehát ezzel nem lenne semmi probléma de nekem hiányzik még is valami plussz az az a gyermek teljesen mindegy hogy fiú vagy lány csak egészséges legyen..szerintetek a barátnőm miért nem akarhat? A kapcsolatunk jól működik féltékenyek sem vagyunk igazából minden ideális mitől félhet?
2014. aug. 18. 19:40
 1/9 anonim ***** válasza:
talan megcsal?
2014. aug. 18. 19:41
 2/9 anonim ***** válasza:
Fiatal még élni szeretne aztem azért
2014. aug. 18. 19:41
 3/9 A kérdező kommentje:

biztos hogy nem csal meg egyébként se olyan lány én voltam neki az első egy csendesebb kedves visszahúzódó művelt lány

De hát gyerekkel is ugyanúgy tudunk élni csak még esetleg egy plussz még azt is felajánlottam neki hogy ha attól fél hogy túl sok "problémával" járna felveszünk valakit aki besegít bár mindkét nagymama felváltva tolakodna hogy vigyázzanak rá szóval még arra sem lenne szükség illetve én is ott lennék

2014. aug. 18. 19:43
 4/9 anonim ***** válasza:
akkor varj vele meg :) Hozd fel a temat mondjuk 1 ev mulva.
2014. aug. 18. 19:44
 5/9 anonim ***** válasza:
ebben rohadtul nincs igazad. Gyerekkel ő min. 3 évre ki lenne vonva a forgalomból, szervezés, bébiszittyó, stb. nélkül soha sehova nem tudna menni, így teljesen érthető, hogy 20 évesen ennek nem akarja magát kitenni. Pl. én se tudnék egy csecsemővel elmenni a kedvenc együttesem koncertjére, múzeumba, moziba, soroljam még? Nagyon fiatalok vagytok még, 10 évre jegeljétek a témát, vagy keress egy másik nőt.
2014. aug. 18. 19:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehet, h fél, h teljesen megváltozik az eddigi jól megszokott élete (ami igaz is). Esetleg finoman célozgathatsz néha neki, h milyen jó lenne a másik életvitel, hátha egy idő után megtetszik neki is :)
2014. aug. 18. 19:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem együtt vagytok és még szeretne nő lenni, és feleség, és kötetlenül fiatal házas.

Azzal semmi baj nincsen, hogy szeretnél gyereket. Gondolom te sem akartál eddig, de tőle akarsz. (csodás érzés, tudom jól :) ) Nem tehetsz mást, és szerintem ne is tegyél.

Az én magánvéleményem az, hogy (egyáltalán nem reprezentatív környezeti tapasztalat alapján) mindig azok lettek a legjobb gyermek vállaló szülők, akiknél a férj akarta először a trónörököst. Ezt nem kell tőlem elfogadni, egyéni megfigyelésem csak :)

Várj rá.

2014. aug. 18. 19:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha úgy érzitek kell,akkor vállaljatok...

Tökéletes soha sem lenne az anyagi része, akármennyit várnátok.

Szóval hajrá.

2014. aug. 18. 19:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Mitől félhet? Neki kell kihordani, megszülni, felnevelni. Az ő teste, élete fog a feje tetejére állni, rosszabb esetben tönkre menni. 20 évesen lehet h erre még nincs felkészülve.
2014. aug. 18. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!