Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerényebb csajoknál ez még belefér?
Én ezt nem érzem perverznek, ha a Páron erre vágyna, szívesen megtenném. A hajból ki lehet mosni hideg vagy langyos vízzel, és miért ne lennék benne egy ilyen játékban, ha az neki örömet okoz?
De mi hiába írjuk itt le neked, hogy mi megtennénk-e, vagy hogy szerintünk mennyi esély van arra, hogy megtennék a bevállalós vagy kevésbé bevállalós, visszafogottabb lányok - a lényeg az, hogy a Te barátnőd hogy viszonyul ehhez, és meg tudod-e őt úgy kérni erre, hogy kedvet kapjon hozzá.
Gondolom, amúgy sem a szeretkezés helyett szeretnéd, hanem néha a változatosság kedvéért. A helyedben őszintén megmondanám neki, hogy mit érzek (pl. nagyon szerettem a haját, jó érzés, ahogy hozzámér vele, izgató, ahogy cirógat vele, és mozgatja egy ideje a fantáziámat, hogy vajon milyen érzés lenne vajon, ha a péniszemet körbetekerné a hajával, és úgy kényeztetne vele.
Mindenesetre valahogy annál finomabban fogalmaznék, minthogy szeretném, hogy "a hosszú hajával verje ki a farkam", mert ez azért valószínűleg kevésbé hangzik jól egy nőnek. :-)
Ha ügyes vagy, szerintem fel tudnád úgy hozni a témát, hogy kedvet kapjon hozzá. Főleg akkor, ha amúgy te is igyekszel a kedvében járni, és őt kényeztetni, érte megtenni olyan dolgokat, amire ő vágyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!