Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen fotót küldeni még belefér vagy "illetlenség"?
Lány vagyok, egy fiú haverommal van egy szokásunk, ha egyikünk néz valami filmet/sorozatot, van hogy csinálunk képet és elküldjük a másiknak (pl látszik a monitor meg az asztalra feltett lábam meg a sör, ilyesmik).
Ma úgy néztem sorozatot hogy a fürdőkádat megtöltöttem vízzel, befeküdtem, a laptopom odatettem a kád mellé egy bútorra és csináltam képet ahogy a kád szélén a lábfejem meg látszik a laptop. Viszoont elég perverz a srác, és nem akarom adni alá a lovat, abszolút semmi olyat nem akarok tőle, van is barátom (tud a filmes-fotós hülyeségünkről, nem zavarja)
A képen csak térdtől lefele látszik a lábam, de ahogy ismerem egyből rápörögne hogy nincs rajtam amúgy ruha meg stb. Elküldjem neki a fotót? Vagy az ilyesmi k....vás dolog?
nem az.
de a te dontesed..biztos hogy megmozgatja a fantaziajat...de szerintem nem lesz belole gond :)
Bocs, de ha nem akarod adni alá a lovat, akkor szerinted egy meztelen fotó, ahogy a fürdőkádban vagy, az normális?
Gondolkozz már......csak hülyítenéd, ő meg képezlődne és fantáziálna, részedről elég mocskos dolog lenne főleg hogy van barátod.
Van egy határ szerintem ami belefér, a meztelenkedés már túl megy ezen, nem gondolod?
Aranyos szokás amúgy :D
Amúgy döntsd el, hogy az esetleges megjegyzések és perverzebb poénok beleférnek-e neked. Nem ismerem a srácot, de gondolom azért 1-2 biztos becsúszna :D
Szerintem a fürdőkádas/meztelen lábas kép már túlmegy azon a bizonyos határon. A barátod helyében nagyon mérges lennék.
Nincs mit ezen ragozni. Ha nem lenne helytelen, te sem vacillálnál, meg írnál ki kérdést ilyen hülyeségről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!