Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez belefér a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez belefér a barátságba? (Több lenn)

Figyelt kérdés

Múltkor elhívtak egy baráti társaságba...

volt ott egy csaj és egy srác és csókolóztak.. gondoltam is hogy milyen aranyos párocska, aztán kiderült hogy nem járnak hanem régóta jó barátok

2014. júl. 29. 10:22
 1/7 anonim ***** válasza:

szerintem nem

21F

2014. júl. 29. 10:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem igazán, de az ő dolguk...

17/l

2014. júl. 29. 10:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Vannak akiknél belefér és vannak akiknél nem, sőt olyanok is vannak ahol ez testvéri szinten is belefér. Nem vagyunk egyformák.
2014. júl. 29. 10:26
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem nem, de nekik belefér
2014. júl. 29. 10:27
 5/7 anonim ***** válasza:
ha részegek voltak akkor elmegy
2014. júl. 29. 10:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem van egy barátnőm akivel időnként szexelek, de ez csak a közös mókázásról szól. Nálam ez belefér. Lány vagyok én is...
2014. júl. 29. 10:39
 7/7 anonim ***** válasza:

SZerintem nem.

18/L

2014. júl. 29. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!