Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pszichológus, vagy még belefér?
Kicsi koromban a rajzfilm karakterekért voltam totál oda (Timon is bejött az Oroszlánkirályból, beteges xD), később meg filmes karakterekre. Tehát nem a színészre, hanem a szereplőre (Jack Sparrow kapitány, awwh *-*).
Mivel most ugye megy a Trónok Harca, megint rajtam a dili. Sajnos olyan szinten, hogy egyszer már azt is álmodtam, én vagyok Elia Martell, Rhaegar Targaryen felesége.
Menjek pszichológushoz? Vagy ez még elmúlhat magától? (20 felett vagyok)
Szerintem nem nagy dolog, ha a valóságban is tudsz élni és másba bele esni.
Én is "szerelmes" voltam a Sailor Moon meséből a fold hercegnőbe.
És a mai napig nagy hatással vannak rám érzelmileg nagyobb karakterek animékből(nem szerelmi éren)
Szóval nem vagy annyira bolond.
látnád az én fejemben milyen álom világ van :D ha neked pszichológus kell akkor én a sárga házba költözök :D
21F
Nekem Szimba jött be xD kiskorban ez normális. Egy bizonyos szinten az is normális ha bejön egy filmes karakter de nem tudom mennyire hat ez a valós emberekkel való kapcsolataidra. Ha ilyet álmodsz az még nem gáz :)
Én Joffrey Baratheon felesége is voltam már álmomban de élőben inkább meghalnék :P Na jó az álmom elég fura volt mert tök rendes volt mindenkivel és Ned Stark állt őrt a szobája ajtajában, na mindegy xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!