Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pszichológus, vagy még belefér?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pszichológus, vagy még belefér?

Figyelt kérdés

Kicsi koromban a rajzfilm karakterekért voltam totál oda (Timon is bejött az Oroszlánkirályból, beteges xD), később meg filmes karakterekre. Tehát nem a színészre, hanem a szereplőre (Jack Sparrow kapitány, awwh *-*).

Mivel most ugye megy a Trónok Harca, megint rajtam a dili. Sajnos olyan szinten, hogy egyszer már azt is álmodtam, én vagyok Elia Martell, Rhaegar Targaryen felesége.

Menjek pszichológushoz? Vagy ez még elmúlhat magától? (20 felett vagyok)

2014. júl. 20. 22:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Mindenki szeret fantáziálni, ezzel nincs semmi baj (bár a timonos kicsit sok nekem :D )
2014. júl. 20. 22:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem bukok a mangusztákra, csak tetszett a karakter jelleme, stílusa :D
2014. júl. 20. 22:27
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem nagy dolog, ha a valóságban is tudsz élni és másba bele esni.

Én is "szerelmes" voltam a Sailor Moon meséből a fold hercegnőbe.

És a mai napig nagy hatással vannak rám érzelmileg nagyobb karakterek animékből(nem szerelmi éren)

Szóval nem vagy annyira bolond.

2014. júl. 20. 22:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Furcsa de rengeteg furcsa fantázia létezik ez nem feltétlen beteges lehet egy fétis stb de ettől még nem kell orvoshoz menned :) Mindenesetre próbáld a valóságot jobban megélni maximum kis szerepjáték :P
2014. júl. 20. 22:29
 5/9 anonim ***** válasza:

látnád az én fejemben milyen álom világ van :D ha neked pszichológus kell akkor én a sárga házba költözök :D

21F

2014. júl. 20. 22:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Lány vagy?
2014. júl. 21. 21:17
 7/9 A kérdező kommentje:
Perszehogy lány.
2014. júl. 22. 22:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem Szimba jött be xD kiskorban ez normális. Egy bizonyos szinten az is normális ha bejön egy filmes karakter de nem tudom mennyire hat ez a valós emberekkel való kapcsolataidra. Ha ilyet álmodsz az még nem gáz :)

Én Joffrey Baratheon felesége is voltam már álmomban de élőben inkább meghalnék :P Na jó az álmom elég fura volt mert tök rendes volt mindenkivel és Ned Stark állt őrt a szobája ajtajában, na mindegy xD

2014. júl. 22. 22:18
 9/9 anonim válasza:
amikor kicsi voltam, nekem is bejött Timon :D :D
2014. szept. 1. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!