Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ez még neki belefér az ártalmatlan flörtökbe, mi a véleményetek az esetről?
Rövidben, tömören felvázolva.
Van egy munkatárs, aki sokat flörtöl velem. Határozottan kifejezte, hogy tetszem neki. Hosszabb távollétem esetében keresett privát e-mailben, kifejezte a társaságom hiányát. Az esetek többségében flörtöl velem beszélgetés közben, de komoly témákról is sokszor szó esik. Külsőleg is dicsért.
A bökkenő ott van, hogy 2 éve élettársi párkapcsolatban él. Mennyire vehető komolyra egy ilyen pasi?
Én különösebben nem mertem kijelenteni neki semmit. Viccelődve el vagyok vele, tiszteletben tartom az ő párkapcsolati viszonyát. Viszont olykor úgy érzem,hogy elveti a súlyt. Talán Neki ez még belefér a párkapcsolatába?
Feleslegesnek tartom, hogy beleéljem bármibe is magam. Előbb utóbb úgyis én esnék pofára. Viszont érdekelne mások véleménye erről. Idővel úgyis kiforrja magát...
Tuti megdugna.
Annyira vedd komolyan, hogy a párkapcsolata mellett szeretne titokban téged megdugni, vagy akár tartósan kefélgetni is.
5% az esélye, hogy komoly kapcsolatot kezdene veled és otthagyná a mostani barátnőjét.
Senki sem fektet ennyit valakibe, ha nem akarná lefektetni legalább egyszer. ( vagy legalábbis nem reménykedik benne ).
Ez így van, ilyenek vagyunk XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!