Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy titkos randi belefér? Csak egyszer hazudnék.
"A szülők pont így cseszik el, nem elhet bennük megbízni sem, mert úgysem engednek el. Inkább lennének lazábbak, akkor nem kéne kamuzni sem állandóan."
A gyerek biztos jobban tudja, igazad van... Ha hazudik a szüleinek, utána még úgy sem fogják elengedni, csak szólok. És rendkívül lazák lesznek, mikor a rendőrségre vagy a kórházba kell menni érte (esetleg vinni az abortuszra).
2-es és 4-es vagyok.
Am kérdező csak ezt a kérdést olvasd el.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..
10 hónapja én is ugyanígy voltam, azt mondtam a barátaimmal vagyok, közben egy fiúval találkoztam életemben először
ha nem bíztam volna meg benne 100%ig, biztos nem mentem volna el, hiszen elég félős vagyok
ha bízol benne szerintem tedd meg, én nem bántam meg, bár a végén kiderült, és 1 hónapig veszekedtunk a szüleimmel, aztán bemutattam nekik a barátomat és nagyon megkedvelték, azóta is jóba vannak vele, és boldog kapcsolatban élünk :)
esetleg legyetek olyan helyen, ahol vannak emberek, és semmi ok az aggodalomra :)
mindenesetre vigyázz magadra :)
sok sikert :)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!