Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy titkos randi belefér?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy titkos randi belefér? Csak egyszer hazudnék.

Figyelt kérdés
Már le is van beszélve. Felvetettem és nem engednének el. Nem tudom, miért nem egy 10 éves kislány vagyok. Kicsit hazudtam, hogy a barátnőmmel leszek. 15/L
2014. júl. 10. 19:53
 1/7 anonim ***** válasza:
10 vagy 15 lényegtelen.. a szüleid még 18 évesen is félteni fognak! :)
2014. júl. 10. 19:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Fogadj szót a szüleidnek.Mert ha meg átvágnak mindenkinek picsogni fogsz,mert éretlenül belemész.
2014. júl. 10. 19:58
 3/7 anonim ***** válasza:
47%
Ismerős, a mai szülők elég szigorúak ilyen téren. Velem is nem egy lány így talizott, hogy azt mondták barátnővel vannak. A szülők pont így cseszik el, nem elhet bennük megbízni sem, mert úgysem engednek el. Inkább lennének lazábbak, akkor nem kéne kamuzni sem állandóan.
2014. júl. 10. 20:01
 4/7 anonim ***** válasza:
3-as tudod a mai világban egyik szülő sem akarna hogy a gyerekével valami rossz történjen.Látszik nem tudsz felnőtt fejjel gondolkodni,15 éves a lány elengednék és azon kellenne idegeskedniük hogy a mentő vagy a rendőrség telefonále nekik a lányukkal kapcsolatban,mert ilyen a mai világ.Amúgy ez a szülői szeretet,ezen látszik hogy foglalkoznak vele.Vagy jobb lenne ha kidobnák az utcára és azt sem tudnák mi van vele,mert akkor grat.
2014. júl. 10. 20:06
 5/7 anonim ***** válasza:

"A szülők pont így cseszik el, nem elhet bennük megbízni sem, mert úgysem engednek el. Inkább lennének lazábbak, akkor nem kéne kamuzni sem állandóan."

A gyerek biztos jobban tudja, igazad van... Ha hazudik a szüleinek, utána még úgy sem fogják elengedni, csak szólok. És rendkívül lazák lesznek, mikor a rendőrségre vagy a kórházba kell menni érte (esetleg vinni az abortuszra).

2014. júl. 10. 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:

2-es és 4-es vagyok.

Am kérdező csak ezt a kérdést olvasd el.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..

2014. júl. 10. 20:36
 7/7 anonim ***** válasza:

10 hónapja én is ugyanígy voltam, azt mondtam a barátaimmal vagyok, közben egy fiúval találkoztam életemben először

ha nem bíztam volna meg benne 100%ig, biztos nem mentem volna el, hiszen elég félős vagyok

ha bízol benne szerintem tedd meg, én nem bántam meg, bár a végén kiderült, és 1 hónapig veszekedtunk a szüleimmel, aztán bemutattam nekik a barátomat és nagyon megkedvelték, azóta is jóba vannak vele, és boldog kapcsolatban élünk :)

esetleg legyetek olyan helyen, ahol vannak emberek, és semmi ok az aggodalomra :)

mindenesetre vigyázz magadra :)

sok sikert :)

15L

2014. júl. 10. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!