Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai fiatalok így fognak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai fiatalok így fognak élni 30-40 évesen is?

Figyelt kérdés
Hogy csak szex és más semmi? :D Mert a klasszikus családmodell kilőve ennél a generációnál, de még a párkapcsolat is. :)
2014. aug. 14. 11:41
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Nem fognak igy élni,mert addigra kiégnek meg lerobbannak testileg meg lelkileg is. Pl. pont múlkor néztem régebbi csaj ismerőseimet,akiket már régebb óta nem láttam élőben, és volt róluk egy megszokott képem,meg ugye ismertem az életvitelüket.. (ivás,buli,dugás) aztán komolyan mondom,hogy a legtöbb már most igy 19-20 évesen annyira le van robbanva,hogy a 40 éves anyukám jobban néz ki. Szóval ez a hátránya talán,ha korán kezdi az ember,én meg itt vagyok 21 évesen , szépen beosztott életvitellel és csak röhögök rajtuk,mert kb. azt érzem,hogy ők már az összes puskaport ellőtték,nekem meg még mondjuk csak 3 év múlva jön a java :)
2014. aug. 14. 12:07
 32/41 anonim ***** válasza:
Nőtársaim is tehetnek ám a dologról. Olyan embereknek is szülnek gyereket, akik bőven nem érdemlik meg.
2014. aug. 14. 12:08
 33/41 anonim ***** válasza:
Válaszolók, a kérdező itt irkál nekem privátban, és azt akarja kihozni a dologból, hogy a szlávok genetikailag felsőbbrendűek, szóval ez csak egy trollkérdés.
2014. aug. 14. 12:21
 34/41 anonim ***** válasza:

daved93

Az elküldés időpontja: ma 12:12

Az üzenet témája: Re: Re:

Az üzenet szövege: nekem magyar nem is kell mert genetikusan alsóbbrendűek. szlovák vagyok csak szláv lány kéne.

2014. aug. 14. 12:21
 35/41 anonim ***** válasza:

daved93

Az elküldés időpontja: ma 12:25

Az üzenet témája: Re: Re:

Az üzenet szövege: csak magyargyűlölő. de sosem értettem Hitlert miért nem számolt le a magyarsággal, hiszen kevert korcs nép. rengeteg genetikai hibával. szerintem neked is van bőven te mocsadék.

2014. aug. 14. 12:41
 36/41 anonim ***** válasza:
Nemcsak ennél a generációnal van kilőve a család és a hűség és a harmonikus párkapcsolat, hanem minden fejlett, iparosodott országban. Az USA-ban olyan szinten meghasonlottak a férfiak a saját nőikkel, hogy szinte mindegyik külföldről importál feleséget. Nálunk is tisztán látszik, hogy hogyan romlik a helyzet és csak idő kérdése, mikor lesz rosszabb. Egyre rosszabb lesz: az utánunk lévő generáció már alig fog házasságot kötni, szülni is kevesebbet fog, és nem lesznek jó szülők. Már a maiak sem tudják mit jelent szülőnek lenni, még a saját nemi szerepeikkel sincsenek sokan tisztában. Nálunk kb. generációváltásonként feleződik a lakosság. És az is jellemző, hogy a nők exogámok, vagyis a fejlett országokban mindig a náluk fejletteb, tehetősebb külföldi pasikból akarnak válogatni és azokhoz mennek hozá szívesen. Ez Mo-on még kevésbé látszik, de nézzétek meg Angliát, Franciaországot, az USÁ-t, Japánt. Nagyon meg fognak lepődni azok, akik csak Mo-ot nézik, mert nem is sejtik mi megy globális szinten. 24/F
2014. aug. 14. 13:49
 37/41 anonim ***** válasza:
Akkor javaslom, hogy műveld magad tovább, hogy kiemelkedhess az átlagból. Kezdd talán a szlovák történelemmel, az a pár oldal épp elég kihívást fog jelenteni neked.
2014. aug. 14. 15:48
 38/41 anonim ***** válasza:
36-os: Én úgy gondolom, hogy csak akkor érdemes tenni egy kultúra fennmaradásáért, ha maga a kultúra érdemes a megőrzésre. Ne legyenek illúzióink, nem mi vagyunk a világ legjobb jellemű emberei, tehát semmi olyat nem tudunk felmutatni, ami miatt érdemes lenne nekem kerékbe törni magam és szülni 10 gyereket.
2014. aug. 14. 17:24
 39/41 anonim ***** válasza:
38-nak: Én ezzel egyáltalán nem akartam azt mondani, hogy szüljön minden nő. Csak tényeket írtam le, egyébként én sem vagyok gyerekpárti, de azért szeretném ha egyszer lehetne egy feleségem, akivel becsüljük, tiszteljük és szeretjük egymást. 36. voltam.
2014. aug. 14. 21:26
 40/41 anonim ***** válasza:
39-es: És én meg nem azt mondtam, hogy gyerekvállalásra kell adnom a fejem, csak azt, hogy a kultúránk megért a hanyatlásra. Ha nem születik sok gyerek, megérdemeljük, mert nem teszünk érte. Így jártunk!!!
2014. aug. 14. 21:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!