Akik jövőre választhatnak először fiatalok, kire fognak szavazni?
Jobbik.
Az okait nem kell részleteznem , remélem.
Is-is
A családom Fideszes volt , mióta létezett ez a párt , mindig is jobboldaliak voltunk.
A Fideszben csalódtunk ,a Jobbikban még nem.
A másik ok amiért rá szavazok ,hogy látom , tapasztalom , hogy mi történik a környezetemben az országban.
És ha egyszer lesznek gyerekeim nem akarom őket egy Cigányországban nevelni.
Nem kell hozzá nagy matek tudás ,hogy kiszámold...itt komoly bajok lesznek...
Igen sajnos a Fidesz meg a magyar baloldali pártok szörnyűek.
A balosok még a cigánypecsenye szót is be akarták tiltani mert szerintük "kirekesztő" , ah annyira idióták.
Tudatlan ember mind.
A Fidesz pedig bort iszik vizet prédikál.
Bár nem provokál annyira ,mint a baloldali pártok ,ők sem csinálnak semmit a javulás érdekében.
A másik gond , hogy az Európai Unió állandóan szívatja az országot és kettős mércét használ.
Ez még jobban nehezíti a probléma megoldást.
"Bentlakásos iskola, teljesen más szellemben való nevelése a cigánygyerekeknek, ez lenne a megoldás."
Sok sikert. :)
Bár én nem lennék túl bizakodó azok után, hogy tudom mi megy a javítóintézetekben és a cigánylakta koleszokban...
Őszintén szólva hozzám a Jobbik áll a legközelebb 21 éves létemre, de nem hiszem, hogy elmegyek szavazni.
Az emberek pedig egyelőre félnek a Jobbiktól, mert ugye a gazdaságpolitikája szétroncsolná az egész országot, de lassan már ott tartanak, hogy megadják magukat a radikalizmusnak a cigányprobléma kezeletlensége miatt. A másik dolog pedig az, hogy ha a Jobbik egy ujjal nem nyúlna a gazdasághoz, még akkor is jobban teljesítene ilyen téren, mint amit a baloldali pártok vagy a Fidesz produkál...
Bár én nem tudom, hogy választhatok-e jövőre, mert csak akkor leszek 18, és ez attól függ, hogy előtte vagy utána lesznek-e a választások.
De egyébként a Jobbikra szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!