Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiatalok így fognak élni 30-40 évesen is?
Én egyelőre szeretek eljárni, barátokkal lenni, ismerkedni, és ugyan soha nem volt még kapcsolatom, 30 éves korom körül már szeretnék férjnél lenni és 1-2-3 gyereket.
16L
Nem értem a sztereotípiát ... Három gyerekem van, 24 évesen lettem apa ... A mai napig egyre perverzebb vágyainkat éljük meg, most nyitunk a swinger felé és még egy csomó olyan dolog felé, amit inkább le sem írok :-P
A család és a gyerek nem zárja ki a szexet az ember életéből ... Sőt pl. a terhes szexet élveztük piszkosul mindketten, ami enélkül nem is lett volna :-D , de tudnám még sorolni ...
Mert az ő szemében több örömmel járt a gyerekvállalás mint problémával, gondolom, én meg nem tartom annyira jó mókának. Egyesek miért tartják problémának, hogy kutyát tartsanak, miért nem akar mindenki kutyát otthonra? Kb. ugyanaz a lényeg...
Pacsi. :) Mi is mostanában kezdünk "durvulni" de igen erősen :DDDDDDD
Agnes, ugye érzed, hogy a kutyatartás és a gyerekvállalás naaaaaaagyon rossz hasonlat volt? Ennél te okosabb vagy.
#6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!