Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai fiatalok így fognak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai fiatalok így fognak élni 30-40 évesen is?

Figyelt kérdés
Hogy csak szex és más semmi? :D Mert a klasszikus családmodell kilőve ennél a generációnál, de még a párkapcsolat is. :)
2014. aug. 14. 11:41
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:

Én egyelőre szeretek eljárni, barátokkal lenni, ismerkedni, és ugyan soha nem volt még kapcsolatom, 30 éves korom körül már szeretnék férjnél lenni és 1-2-3 gyereket.

16L

2014. aug. 14. 11:50
 12/41 anonim ***** válasza:
Elveszett a másikba vetett bizalom, így nem lehet nyugodt szívvel gyereket vállalni. Másrészt a pasik még mindig ingyen cselédet és dadust akarnak maguknak, a nők pedig erre már nem vevők, tehát maradnak a rövidtávú kapcsolatok. Ha nem tetszik itt valami, akkor miért nem mész el oda, ahol olyan nagyon jó szerinted?
2014. aug. 14. 11:51
 13/41 A kérdező kommentje:
Majd el is fogok, mert ez a putri ország úgyis kb 50 évig marad fent. Ennyi ribi máshol nincs.
2014. aug. 14. 11:52
 14/41 anonim ***** válasza:

Nem értem a sztereotípiát ... Három gyerekem van, 24 évesen lettem apa ... A mai napig egyre perverzebb vágyainkat éljük meg, most nyitunk a swinger felé és még egy csomó olyan dolog felé, amit inkább le sem írok :-P

A család és a gyerek nem zárja ki a szexet az ember életéből ... Sőt pl. a terhes szexet élveztük piszkosul mindketten, ami enélkül nem is lett volna :-D , de tudnám még sorolni ...

2014. aug. 14. 11:53
 15/41 anonim válasza:
De miért kell folyton általánosítani? :D Én rohadtul nem cselédet akarok hanem egy jó anyát ennyi xd
 16/41 anonim ***** válasza:
0%

Mert az ő szemében több örömmel járt a gyerekvállalás mint problémával, gondolom, én meg nem tartom annyira jó mókának. Egyesek miért tartják problémának, hogy kutyát tartsanak, miért nem akar mindenki kutyát otthonra? Kb. ugyanaz a lényeg...

17/41 A kérdező kommentje:
Még 1 ilyen kutya népet nem látott a föld.
2014. aug. 14. 11:55
 18/41 anonim ***** válasza:

Pacsi. :) Mi is mostanában kezdünk "durvulni" de igen erősen :DDDDDDD

2014. aug. 14. 11:55
 19/41 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező: Kitalálom, azért hívod a magyar nőket ribiknek, mert azt látod magad körül, hogy jut mindenkinek nő, csak neked nem. DE hogy várhatod el azt, hogy a karjaidba ill. a farkadra omoljon valaki, akit leribizel? Eszednél vagy te?
2014. aug. 14. 11:56
 20/41 anonim ***** válasza:
47%

Agnes, ugye érzed, hogy a kutyatartás és a gyerekvállalás naaaaaaagyon rossz hasonlat volt? Ennél te okosabb vagy.

#6-os voltam.

2014. aug. 14. 11:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!