Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiatalok így fognak élni 30-40 évesen is?
Figyelt kérdés
Hogy csak szex és más semmi? :D Mert a klasszikus családmodell kilőve ennél a generációnál, de még a párkapcsolat is. :)2014. aug. 14. 11:41
1/41 A kérdező kommentje:
Főleg a magyarok, mert itt divat a csak szex én úgy látom. A szlovákok például már fiatalon is házasságban élnek és gyereket nevelnek. Szerintem ezek az igazi értékek.
2014. aug. 14. 11:44
3/41 anonim válasza:
Párkapcsolat nincs nálam kilőve, de a család igen. Nem tudom, miért bántja egyeseket, hogy mások élvezni akarják az életet, lehetőleg minél kevesebb problémával.
4/41 anonim válasza:
így ... a világ megérett a pusztulásra
5/41 anonim válasza:
anyád is tuti dugott tinikéént jobbra-balra. aztán most mégis megcsinált téged apáddal, nem?
6/41 anonim válasza:
Probléma=gyerek....
Oké, mindenkinek szíve joga, hogy vállal-e gyereket, vagy sem. De ilyenkor megkérdem, titeket miért nem tartottak problémának a szüleitek? Vagy mi okozza azt, hogy egyre több emberből kihal az "utód utáni vágy"? Annyira gyerekellenes a generáció, hogy már fáj.
7/41 anonim válasza:
26 vagyok egy 23 éves menyasszonnyal és egy fél éves babával. Oszt mégis imádunk szexelni, olyan perverz állatok vagyunk, hogy soha nem lenne merevedésed a megnéznél egy amatőr videónkat...sőt életed végéig kerülnéd a sötétet és 20másodpercenként a hátad mögé tekintenél...nappal is.
8/41 anonim válasza:
Hát én nemtudom hogy mai fiatalnak számítok e de szerintem igen,17/f de én már 3 éve ugyanazzal a lánnyal vagyok,sose érdekelt a buli,pia,szex, jó azért csináltam xd kivéve a bulit de én úgy vagyok vele amint lehet családot szeretnék alapítani,mert lehet hogy kicsit monoton de van miért felkelnie az embernek.
9/41 anonim válasza:
Egyetértek
Kérdező:
Én sem úgy élek, mint 15 évvel ezelőtt. Nagyon nem. És most sem úgy élek, ahogy 25 év múlva fogok. Az embernek vannak élet szakaszai.
15 éve erősen partiban voltam a "mai fiatalokkal" :D
10/41 A kérdező kommentje:
5# a te ribi anyád lehet, de az enyém 20 évesen házasodott a 23 éves apámmal.
2014. aug. 14. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!