Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen nők mit gondolnak?
Nem hiszem hogy válogatás nélkül ekszik le mindenkivel, mármint az akivel fordult már elő olyan, hogy egy esti ismeretségből.
Másrészt elég sok ilyen kapcsolatbóo lesz gyerek, vagyis terhesség, hiába hazsnálnak óvszert, mert ittasan nem biztos, hogy éppen megfelelően teszik, sőt igaz nem mentség, de van amikor ílyenkor nem is figyelnek.
Harmadrészt csak arról szól a fáma, hogy mit gondol a nő, de mit gobdol az aférfi, aki egy 20éves mondjuk úgy kislányt megszédit a buliban, úgy, hogy családja van, gyerekei, és még jól meg is csinálja, óvszer nélkül, hátha hazavisz valami csuda betegséget az asszonykának, a teherbeejtésről nem is beszélve.
Ebben za esetben az idősebb ferfinek több esze is lehetne.
Gondolhaod, gy minden lány álma egy ilyen helyzetben gyereket várni, egy botlásból..szerited az a lány tudta, hogy annak férfinek családja van?
Nem mindom, hogy helyes az első alkalommal szexelni, de pl ha engem nézünk, persze óvszerrel megtörtént, és az illető azőta a férjem.. Mégis úgy teszteltem mint a kisangyal, hiaba volt ővszer, nem voltam benne biztos, ogy minden rendben volt-e pedig még részeg sem voltam igazán, persze pár pohárral lecsúszott..
Biztosan a saját példám miatt vagyok ennyire megértő...persze vannak azok a lányok, akik tényleg fűvel fával..nah ők nem gondolnak semmit..NEM GONOLKODNAK...
Ennyi
Az, hogy a csaj vállaja a gyereket úgy is, hogy a férfi nem lesz mellette a saját magánügye( plusz a férfié) egy éjszakásból senki sem gondlhatja hogy ezen kívül lesz valami, hisz még nem is ismerik egymást
De nem úgy értem, hanem hogy szerinted azért szexel, hogy teherbeessen? valószínűleg nem, csak elbaccák, érted?
és "gondolod", hogy többször is előfordul. most ez irigység? vagy féltékenység? olyasmi szaga van, ki bántott, kérdező? talán ez a lány elszerette a férjed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!