Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt mégis minek vegyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mégis minek vegyem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nehezen írom ki a kérdést, mert eddig soha nem mondtam senkinek. Szóval: Van a szomszédunkban egy 40 éves férfi, aki úgymond tett célzásokat. Családja van, felesége, 2 gyereke. Olyat csinált, hogy benézett a pólómba, rácsapott a fenekemre, fogdosta a derekam, volt már olyan, hogy bármit csinált "véletlenül" hozzáért a mellemhez. Eléggé koránérő típus vagyok, úgyhogy ilyen szempontból van mellem, és mikor arra kerül a sor, hogy tudom hogy találkozni fogunk, mindig olyan ruhákat veszek fel, amik takarnak. Már szóltam neki hogy álljon le, de semmi. Eddig nem szóltam a szüleimnek, mert nem akarok botrányt, de hogyan állítsam le? Ez pár napja kezdődött, de szinte menekülök előle. Köszönöm az értelmes válaszokat.

12/L

2014. aug. 12. 23:30
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, megpróbálom összeszedni a bátorságom, és elmondani mindent. Valakivel történt már ilyesmi?..
2014. aug. 12. 23:56
 12/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Végül elmondtam anyukámnak. Azt mondta, mindenképp beszélni fog vele, amint hazajöttek a nyaralásból. Ha pedig nem ért, feljelenti. Köszönöm mindenki tanácsát!:) Legyen szép estétek.
2014. aug. 13. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!