Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
De mégis, hogy vegyem rá, hogy ott aludhassak?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, majdnem 1 éve vagyunk együtt a barátommal. Viszont anyám nem akarja megengedni egyszerűen, hogy ott aludjak a barátomnál. A kapcsolatunk sose volt szoros, viszont azt elmondtam neki, hogy már megtörtént. Nem akadt ki rajt, azt mondta már nem vagyok kislány. Elvitt orvoshoz, írattunk fel gyógyszert.2013. márc. 31. 19:01
1/15 anonim válasza:
Akkor mivel indokolja a tilalmat?
2/15 A kérdező kommentje:
Semmivel. Annyit mond, hogy hagyjam békén ezzel.
2013. márc. 31. 19:04
3/15 anonim válasza:
18 éves vagy, ott alszol, ahol akarsz. Talán nem a jóváhagyását kell kérjed, csak jelentsd be, hogy ne izguljon, ma este nem alszol otthon.
4/15 A kérdező kommentje:
A baj az, hogy unokatesómmal pont arról beszéltünk, hogy rettentő konzervatív család ez a mienk. Leüvöltené a fejem, ha csak így bejelenteném. Már gondoltam én is erre.
2013. márc. 31. 19:08
5/15 anonim válasza:
Hát ez a nagy alkalom, hogy leválj a szülőkről. És mi van, ha üvölt? majd megnyugszik.
6/15 anonim válasza:
3! ezt nem jön be, főleg ha nem önellátó és a szüleitől függ
valami más van a háttérben, nem tudom merre éldegélsz, de a környezet miatt ilyen? valami ilyet el tudok képzelni, mást nem nagyon, ha jobb kedve van, akkor kéne vele beszélni v. talán apukádtól megtudni miért van ez N
7/15 A kérdező kommentje:
Vagy csak fogom magam, és lelépek. Kedden megmondom neki, hogy pénteken ott alszom. Tudom, hogy nem fog neki tetszeni... Pénteken meg majd pakolok, úgyis megkérdezi, hova megyek.. én meg majd mondom, hogy mondtam... Ez így jó, nem? Aztán nem érdekel. A 16-17-18 éves osztálytársaim már évek óta együtt alszanak a barátjukkal, nekem ő az első, most aludnék ott. Én vagyok a legidősebb, és nem engedi meg... -.-"
2013. márc. 31. 19:12
8/15 anonim válasza:
Csináld meg, mit tehetne ellene? Valószínűleg az első alkalom után nem fog kitagadni. Várd meg, hogy reagál, ha csak üvöltözik, akkor ne védekezz, csak várd meg, míg elmúlik neki. Ha azt mondja, hogy még egy ilyen, és fel is út le is út, akkor meg pattanj meg otthonról, ahogy alkalmad lesz (pl. egyetem más városban)
9/15 A kérdező kommentje:
Lepattani nem tudok...sajnos tőlük függök. Ők taníttatnak.
2013. márc. 31. 19:16
10/15 anonim válasza:
OK, ők taníttatnak, de választhatsz egy más várost is, lakhatsz koliban, kaphatsz ösztöndíjat. A leválás nem kell örök-harag és soha-viszont-nem látás legyen. De el kell(ene) távolodj tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!