Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
De mégis, hogy vegyem rá, hogy ott aludhassak?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, majdnem 1 éve vagyunk együtt a barátommal. Viszont anyám nem akarja megengedni egyszerűen, hogy ott aludjak a barátomnál. A kapcsolatunk sose volt szoros, viszont azt elmondtam neki, hogy már megtörtént. Nem akadt ki rajt, azt mondta már nem vagyok kislány. Elvitt orvoshoz, írattunk fel gyógyszert.2013. márc. 31. 19:01
11/15 A kérdező kommentje:
Tudom, tisztában vagyok vele. Meg mindig azt mondja, hogy ne járkáljak oda hozzájuk, mert az anyja mit szól hozzá... meg, ha mondom neki, hogy ott alszom, megkérdi minek kéne?! mit mondjak neki?
2013. márc. 31. 19:24
12/15 anonim 

válasza:

Nem hiszem, hogy édesanyád ne tudná, hogy minek ott aludni a fiúnál :)) nem lehet, hogy fél a másik család mit szól hozzá, hogy mit szólnak hozzá az emberek? Az én szüleim mindig ezen voltak kiakadva.
13/15 A kérdező kommentje:
Elején már mondta, hogy ne járjak oda, mert az anyja mit szól hozzá... mert, hogy az anyukája vallásos. Közben meg a tesójának a barátnője mikor napokig ott van náluk, az nem zavarja, akkor nem hiszem, hogy 1 éjszaka zavarná az anyukáját.
2013. márc. 31. 19:46
14/15 anonim 

válasza:

Arra gondoltam, a barátod megkérdezhetné az anyukáját, van-e kifogása ellene. ha megvan az "áldás" akkor ezzel lenyugtathatnád anyukádat :)
15/15 A kérdező kommentje:
Az ég világon semmi baja ezzel. Azt hiszem mondhatom, hogy szeret, mert nagyon aranyos, kedves mindig. Meg kérdezget felőlem, ha nem vagyok ott. Csak hát anyám... -.-
2013. márc. 31. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!