Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy boldog párkapcsolatban élek, de mégis sokszor gondolok a "volt" szerelmemre?
Azért mert egyrészt nem élsz boldog párkapcsolatban (sajnálom, de ha így lenne az égvilágon senki másra nem gondolnál!), másrészt mert nem tudtad lezárni magadban az eseményeket, és azon ábrándozol, hogy mi lett volna ha...?
Az első lépés a változtatás felé, ha átgondolod a fejedben, hogy valóban szereted-e a párodat és megkapsz-e mindent ebben a kapcsolatban, valamint az, hogy ez a férfi tényleg olyan tökéletes volt számodra, ha megérte őt feladni a munkahelyi pletyka miatt, vagy csak a "mi lenne ha" rejtély vonz benne.
akkor lenne boldog a kapcsolatod
ha nem gondolnál más pasira
ne hazudj magadnak és máris könnyebben előrelépsz
akár azzal hogy a régit elfelejted és koncentrálsz az újra
vagy elhagyod és felkeresed a régid
de nem kamuzd be magadnak hogy jó a kapcsolat, mert nem jó az, ahol már hárman vannak. akár gondolati síkon, akár élőben
bocsi
Kérdező, az előzőekkel szemben én azt gondolom, hogy nem igaz, hogy a jelen kapcsolat fokmérője lenne, ha az ember gondol az előző kapcsolataira, és eljátszik néha a "mi lett volna, ha" gondolattal...
Sokkal inkább az a baj, és az veszélyeztetheti csakugyan a jelenlegi kapcsolatodat, ha te ennek elkezdesz jelentőséget tulajdonítani, miközben láthatóan önmagad is leértékeled.
Úgyhogy szerintem egyszerűen fogadd el, hogy az emberek egy jó része így működik, nincs ebben semmi hiba, semmi kivetni való, semmi természetellenes... ettől még bőven lehet jó a mostani párkapcsolatod.
Azért, mert az ember nem monogám. Énnekem kifejezetten felerősödnek az érzéseim minden eddig megszeretett ember iránt (az egész világ iránt, ez az, amikor még az őzikét is csókolgatom a mezőn, de legerősebben a szerelmeim iránt), amikor új szerelem nyílik az életemben.:)
Gyakorlatilag senkiből sem szerettem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!