Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mégis minek vegyem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nehezen írom ki a kérdést, mert eddig soha nem mondtam senkinek. Szóval: Van a szomszédunkban egy 40 éves férfi, aki úgymond tett célzásokat. Családja van, felesége, 2 gyereke. Olyat csinált, hogy benézett a pólómba, rácsapott a fenekemre, fogdosta a derekam, volt már olyan, hogy bármit csinált "véletlenül" hozzáért a mellemhez. Eléggé koránérő típus vagyok, úgyhogy ilyen szempontból van mellem, és mikor arra kerül a sor, hogy tudom hogy találkozni fogunk, mindig olyan ruhákat veszek fel, amik takarnak. Már szóltam neki hogy álljon le, de semmi. Eddig nem szóltam a szüleimnek, mert nem akarok botrányt, de hogyan állítsam le? Ez pár napja kezdődött, de szinte menekülök előle. Köszönöm az értelmes válaszokat.
Apukádnak szólj. Ez valami aberrált barom lehet. Mindenképp szólnod kell apudnak, mert ha nem lesz neki megállj parancsolva, tovább megy....
2014. aug. 12. 23:32
2/12 anonim válasza:
Itt már csak a fenyegetés segíthet, hogy szólsz valakinek miket csinál.
2014. aug. 12. 23:33
3/12 A kérdező kommentje:
Félek a botránytól, mert a felesége nagyon aranyosak, és a kislányai is. Nem akarom szétszedni a családjukat, de azt sem szeretném, hogy tovább fajuljon a dolog. :(
2014. aug. 12. 23:34
4/12 anonim válasza:
igen, szolj a szülőknek, vagy a fárfina aki molesztál hogy hagyja abba mert ez törvénybe ütközik , vagy ordísd el amgad hogy pedofil pedofil ha utcán vagytok :D , ne fogdosson, ne engedd.... és szolj szüleidnek mert nem tudhatod mire képes és meddig megy el... ne legyen szar a gyerek/serdülőkorod egy hülye f4sz miatt :) 20/f minden jót és , sok sikert :)
2014. aug. 12. 23:34
5/12 anonim válasza:
Szüleidnek szólj!! Minél hamarabb!
2014. aug. 12. 23:35
6/12 anonim válasza:
Jobb lenne biztosan, ha szólnál.
Talán el lehet intézni anélkül, hogy botrányt okoz... Mindenesetre aki 40 évesen ilyet csinál, ráadásul családos apa, az beteg.
Aki beteg, kiszámíthatatlan. Még a végén ha lesz lehetősége megerőszakol...
2014. aug. 12. 23:36
7/12 A kérdező kommentje:
Próbálok vele nem egy légtérben maradni, szinte félek tőle. Csak fogalmam sincs hogy mondjam el anyukáméknak is mert a gond az, hogy ugye a szomszédunk (nem közvetlen) de ha találkoznánk félek hogy valami durva dolgot tenne, amiért ezt elmondtam...
2014. aug. 12. 23:39
8/12 A kérdező kommentje:
És alapjába véve kedves férfinak látszik, de amúgy...
2014. aug. 12. 23:43
9/12 anonim válasza:
Ha nem mondod el akkor is tehet veled durva dolgot muszáj szólni a szüleidnek!
2014. aug. 12. 23:43
10/12 anonim válasza:
Egyes vagyok. Szólj apukádnak, majd ő szól a pasinak. Ha nem ért a szép szóból és utána is zaklat, akkor jelentsétek fel a rendőrségen zaklatásért. Ne félj, indokolt esetben bírói távol tartást is kaphat, ami azt jelenti, hogy 50 méteren belül nem közelíthet hozzád. Akár 2 évre is kiadhatják, de továbbra is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!