Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezt mégis minek vegyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt mégis minek vegyem?

Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályban aki állandóan engem méreget. Először rámnéz, aztán szém lassan lefele és vissza. Ráadásul napi többször! 15/f
2009. nov. 10. 15:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
54%
Egy kérdés. Te vagy a 8. utas?
2009. nov. 10. 15:04
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
legközelebb, ha elér a lábfejedhez, gyorsan vedd elő a répát, és lengesd meg, ha visszaért ágyékmagasságba. aztán kacsints rá, és nyald meg a szemöldököd. tuti siker.
2009. nov. 10. 15:07
 3/12 anonim ***** válasza:

Haha másodiknál ott a pont!!!! Hááát ez nagyon tetszett!!!!Csináld már meg, és mondd el mi volt!!!!

24\l

2009. nov. 10. 15:09
 4/12 A kérdező kommentje:
Persze, majd az osztályban csak úgy előkapom... Van itt valaki, aki esetleg segíteni is tud?
2009. nov. 10. 17:12
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem menny oda hozzá és kérdezd meg hogy mi a faszt nézel?de a másik megoldás ha jól néz ki akkor te is elkezded szúrni őt órán vagy szünetekben és amikor találkozik a szemetek elvigyorodsz és félrenézel!
2009. nov. 10. 17:41
 6/12 anonim ***** válasza:

"Szia, én tetszem neked. Most le fogod tagadni, vagy végre dugunk is?"

xD

Sikeeeeeeeeeer

18/L

2009. nov. 10. 17:50
 7/12 anonim ***** válasza:

hát tetszel neki..ez egyértelmű...de arra ne várj hogy le is szólít téged....mintha akarna többet...de akar

amúgy nem néznegetne téged...jól nézel ki???

mert akkor én is megnéznélek....:D

2009. nov. 12. 16:54
 8/12 anonim ***** válasza:

no jó elég a viccekből...habár nagyon jó..:D

szerintem legközelebb mondj neki valami....(de ne a répásat...arra csak akkor bukna ha..egy..ribi)

kérdezd meg hogy nem lenne e kedve....valahova elmenni veled...mozi, vagy séta, házi irása...vagy mit tudom én...csak próbáld ki...és mesélj..

2009. nov. 12. 16:57
 9/12 kolosszus22 ***** válasza:
Próbálja szugerálni a répádat nadrágon keresztül, netán a térdedig ér? Biztos azért néz egész lefelé is!
2009. nov. 12. 18:06
 10/12 anonim ***** válasza:
Tetszel neki te ész :D
2009. nov. 12. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!