Most mégis melyik telefont vegyem? (lent)
2 lehetőségem van ami árban megfelel(többet nem nagyon akarok telefonra költeni), és tudok is venni a környéken(garanciát így könnyebb érvényesíteni adott esetben).
Samsung Galaxy Mini
Sony Ericsson Xperia X8
Ez a 2 telefon van amit favorizálok, olvastam teszteket mind2-ről itt is szétnéztem de, nem tudok dönteni.
Mivel fiú vagyok szerintem a Xperia az fiúsabb de, nem tudom hogy lehet-e frissíteni az androidot, teszem azt ugye azon 1.6 van a Galaxy-n meg 2.2 ez +1 a galaxy javára.A Galaxy kijelzőjét sokan túlságosan kis felbontásúnak találják ami +1 az Xperia javára, a gyorsaságról nem tudok mit gondolni, a Galaxyban van grafikus vezérlő az Xperiában nem tudom van-e.És ott a Samsung multi-touch-a...Szóval ebben kérnék segítséget!
Köszönöm a válaszokat!
Samsung Galaxy Mini sokkal jobb mint a SE X8.
Szebb nagyobb kijelzo. Majdnem mindenben jobb a Galaxy Mini az X8-nal. 2.2 Android ami az X8-on garivesztes nelkul lehetetlen....
Bocs az ekezetert de nem megy magyarra a billeny.
"Samsung Galaxy Mini sokkal jobb mint a SE X8.
Szebb nagyobb kijelzo. "
A mini kijelzője nem 240*320-as? A mérete a mininek, egyhajszállal nagyobb, 3.14, míg az x8-é 3.
De nekem jobban tetszik az x8 kijelzője. (Nekem egyik sincs, se galaxy mini, se x8, de ismerősöknek van.)
A t-mobile oldalán a mini színárnyalatainak száma 256000, az x8-é pedig 16 millió.
Az x8 szerintem csak a 2.1 android miatt gyengébb egy kicsit, de állítólag azután, hogy az x10-re kijön majd a 2.3, a sony ericcson ki fogja ezt adni, x8-ra és az x10 minire is.
Nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezerszer jobb a Sony
És rálehet rakni 2.3-mat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!