Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Most mégis melyik telefont...

Most mégis melyik telefont vegyem? (lent)

Figyelt kérdés

2 lehetőségem van ami árban megfelel(többet nem nagyon akarok telefonra költeni), és tudok is venni a környéken(garanciát így könnyebb érvényesíteni adott esetben).

Samsung Galaxy Mini

Sony Ericsson Xperia X8

Ez a 2 telefon van amit favorizálok, olvastam teszteket mind2-ről itt is szétnéztem de, nem tudok dönteni.

Mivel fiú vagyok szerintem a Xperia az fiúsabb de, nem tudom hogy lehet-e frissíteni az androidot, teszem azt ugye azon 1.6 van a Galaxy-n meg 2.2 ez +1 a galaxy javára.A Galaxy kijelzőjét sokan túlságosan kis felbontásúnak találják ami +1 az Xperia javára, a gyorsaságról nem tudok mit gondolni, a Galaxyban van grafikus vezérlő az Xperiában nem tudom van-e.És ott a Samsung multi-touch-a...Szóval ebben kérnék segítséget!

Köszönöm a válaszokat!

2011. máj. 9. 14:22
 1/9 anonim ***** válasza:
könnyen frissítheted az X8-at, de max 2.1-ig, és több frissítés nincs rá, és nem is lesz
2011. máj. 9. 14:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát ez nem valami biztató de, nagyon félek, hogy a Mini túl nőies :S:S:S:S:S:S
2011. máj. 9. 14:34
 3/9 Argloss ***** válasza:
Nem hivatalosan lehet ám rakni az X8-ra 2.3-as Androidot is. Elvileg egész jól megy rajta. Én inkább az X8-at választanám...
2011. máj. 9. 14:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem x8am van és sajnos nincs rá csak 2.1es frissítés, de hát minden megoldható, rootoltam ezek után tudok a memkártyára telepíteni (is) és nekem ennyi a lényeg rádásul egy frissítéssel bármikor visszaállítom ezt. Az androiddal még el-el lehet játszogatni, de egy sz@r kijelzővel már nem igen lehet mit kezdeni:)
2011. máj. 9. 14:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Samsung Galaxy Mini sokkal jobb mint a SE X8.

Szebb nagyobb kijelzo. Majdnem mindenben jobb a Galaxy Mini az X8-nal. 2.2 Android ami az X8-on garivesztes nelkul lehetetlen....

Bocs az ekezetert de nem megy magyarra a billeny.

2011. máj. 9. 14:53
 6/9 A kérdező kommentje:
Akkor végül is a Galaxy mini jobb telefon?Azt vegyem?
2011. máj. 9. 15:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen
2011. máj. 9. 15:13
 8/9 anonim ***** válasza:

"Samsung Galaxy Mini sokkal jobb mint a SE X8.

Szebb nagyobb kijelzo. "

A mini kijelzője nem 240*320-as? A mérete a mininek, egyhajszállal nagyobb, 3.14, míg az x8-é 3.

De nekem jobban tetszik az x8 kijelzője. (Nekem egyik sincs, se galaxy mini, se x8, de ismerősöknek van.)

A t-mobile oldalán a mini színárnyalatainak száma 256000, az x8-é pedig 16 millió.

Az x8 szerintem csak a 2.1 android miatt gyengébb egy kicsit, de állítólag azután, hogy az x10-re kijön majd a 2.3, a sony ericcson ki fogja ezt adni, x8-ra és az x10 minire is.

2011. máj. 11. 00:35
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ezerszer jobb a Sony

És rálehet rakni 2.3-mat

2011. máj. 26. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!