Melyik telefont vegyem?
30-40.000 körül szánok rá max. 17/lány vagyok
T-mobileos leszek mindenképpen
Amiket én találtam: Nokia c5-03, Samsung chat, Samsung Galaxy mini, ZTE Blade.
Árban ezek elfogadhatóak ahogy láttam, de várok egyéb ajánlatokat is.
Köszi a válaszokat^^ Én is néztem a htc wildfire s-t, csak sajnos azt olyan 47nél olcsóbban nem tudom megvenni. a másik , ami tetszett az a nokia E72 navi, viszont az meg57ezer:/
zte blade van már 24ezeréért és ezek mind 2éves előfizetéses árak a t-mobilenál. Most azon gondolkodok h lehet h részletfizetéssel befektetek arra a htc-re*.*
És a Nokia C6-00-ról mit gondoltok?
A válasz megírásának időpontja: ma 11:15
Nem mindenkinek van szüksége divatplatform-ra. Nem azt mondom, hogy az Android nem jó, mert tényleg szerethető. Viszont nincs olyan dolog, amit egy átlagember az Androidon igen, és a Nokián nem tudna megcsinálni. Határozottan vegyen ilyet, aki állandóan buherálni akarja a rendszert, ennyivel több az Android, semmi mással. Én azok közé tartozom, aki ha már kifizet egy telót, nem fogom összevissza piszkálni a rendszert. Minek, hogy ugorjon a gari? Jó úgy, ahogy van. Radásul aki amúgy sem ért az ilyesmihez, abból nagyon nem jó dolgok sülhetnek ki. Nincs értelme ráerőltetni senkire, vegyen mindenki azt, ami neki tetszik. Symbianra is van applikációk halmaza, egyedül a rezisztív érintőkijelzőt hanyagolhatnák már, egyébként mondjuk ha jól van kalibrálnva, nem halnék bele, ha a telómon nem volna mondjuk multitouch.
A komment megírásának időpontja: ma 12:36
Én nem a T-Mobilnál néztem az árakat, hanem valami olcsóbb e-shop-on. Ott pont azonos volt az áruk. Mellesleg szerintem csak akkor vegyél E72-t, ha szükséged van pont egy blackberry típusú mobilra.
@00:53
Az, hogy neked ismeretlen gyártó a ZTE, csak a tájékozatlanságodra vall. 10 hónapos a Bladem, sosem volt szervizben, tökéletes. Először Nokiát akartam, de olyan szánalmas volt az összes, hogy Bladet vettem helyette. Nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!