Sos melyik telefont vegyem meg?
Figyelt kérdés
a samsung galaxy minin gondolozzom vagy a galaxy acen van mini pro vagy sima mini és nem az x102011. szept. 20. 16:12
1/11 anonim válasza:
Nem épp egy kategória a 4 telefon. A mini és mini pro a legjobb, meg árban is azért jóval a galaxy mini fölött vannak. Az ace kb. egy árban van a 2 sony ericssonnal de azoktól gyengébb.
2/11 anonim válasza:
Ace.
Hiába gyengébb hardveresen, de nem olyan kis fosnyi kijelzője van, mint a 2 SE-nek, meg hát Samsung a telefoniparban enyhén nagyobb név.
3/11 anonim válasza:
samsung galaxy ace-t vegyél ,hibb el nem fogod megbánni. nekem ilyen van és imádom :)))
6/11 anonim válasza:
Mini Pro hardveresen, és mindenben is sokkal jobb mint az Ace.
7/11 anonim válasza:
ha nem zavar az a fel col kijelzo kulombseg akkor mindefelekeppen a mini pro vagy a mini mert minden teren kenterbe veri az ace-t
8/11 anonim válasza:
Nekem ace-em van, háát ha ma kéne választanom a mini és az ace között (nálam ez a kettő volt kérdéses) lehet, hogy a g. minit választanám.. Nem mondom, hogy rossz az ace, de semmi különlegesség nincs benne, viszont ott az a 20-ezer.
10/11 anonim válasza:
Én csak azért szavazok a Samsungra, mert a SE-t nem nézem semmibe, és nem véletlenül van ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!