Melyik telefont vegyem?
30-40.000 körül szánok rá max. 17/lány vagyok
T-mobileos leszek mindenképpen
Amiket én találtam: Nokia c5-03, Samsung chat, Samsung Galaxy mini, ZTE Blade.
Árban ezek elfogadhatóak ahogy láttam, de várok egyéb ajánlatokat is.
Volt már a kezedben usb-s mobilnet? Majdnem mind ZTE...
Igen, örülök, hogy működik, és el is várom tőle.
Android vs Symbian?
Ne erőltessük.
-A kezelőfelület egyszerűen unalmas, ránézek és visszautazok 5 évet az időben.
-Lassú, a symbiant nem érintősre tervezték.
-A rezisztív dolog lehet, hogy unalmas, de attól még tény, hogy a kapacitív jobb.
OVI store vs Market? Az androidra 10x annyi ingyenes alkalmazás van, mit nokiákra. Mit mond erre egy Nokia bu.zi? Ó hát úgyse használsz 15 alkalmazást, én annyiből is ki tudom választani azt a 15öt ami nekem kell. Persze :) Ez így van, de hatalmas összegeket mernék rátenni, hogy Nokiára nincs jobb zenelejátszó mint a PowerAmp, nincs jobb ébresztőóra, mint az AlarmPlus, sorolhatnám.
"Most azon gondolkodok h lehet h részletfizetéssel befektetek arra a htc-re*.*"
Részletfizetéssel inkább az új Xperia Mini-t válaszd...
A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:23
Az Android b.uzik pedig épp ezt hajtogatják állandóan. Ha unalmas, akkor Anfroidozzál. Rárakok egy témát és kész. Az Androidnál persze nem lehet, állandóan azokat az egyhangú ikonokat kell bámulnom a fekete háttérben. Mellesleg a legtöbb Symbiannál már maga az alap zenelejátszó sem hagy kívánnivalót magaután. Továbba ha kapna egy 1GHz-es procit, mint a legtöbb Android telefon, az sem lenne lassú.
"Részletfizetéssel inkább az új Xperia Mini-t válaszd..."
Miért gondolod, hogy az ilyen hurka vastagságú telók mindenkinek bejönnek. Bocsánat, ha ezzel megsértek bármilyen Mini tulajdonost, de ez már 5 éve sem volt divat.
www.mobilarena.hu
itt mindent megtalálsz a mobilokról.
Én személy szerint egyiket sem javasolnám,de akkor már inkább a galaxy.
de ha rám halgatsz,gyűjtesz még egy kis pénzt,és veszer egy xperia minit,vagy mini pro-t 50-60 ért.
hidd el sokkal tovább fog tartani,és 2 év múlva sem lessz elavult,mert azt majd lehet frissíteni.
"Miért gondolod, hogy az ilyen hurka vastagságú telók mindenkinek bejönnek."
Amíg csak ilyenekbe tudsz az új xperia-n belekötni addig teljesen rendben van az adott teló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!