Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most lesz az elsorandim....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most lesz az elsorandim. segitenetek?

Figyelt kérdés

meg sosem randiztam, es sosem csokoloztam.

felek, hogy rosszul leszek. ez lehetseges? es attol is, hogy nem lesz kozostemank, vagyis en nem vagyok beszedes..

es uristeeen, nagyon felek.:( valaki elmagyarazna, a csok lenyeget? vagy barmit????

14L

#első randi #első csók #reménytelen vagyok
2014. aug. 7. 10:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Relax, ne görcsölj! Éld meg örömmel és tudd, hogy semmi sem kötelező! Feltehetően nem egyedül leszel a randin, majd a partnered segít ;-) A legfontosabb szabály, hogy önmagad legyél és érezd jól magad, a többivel ne foglalkozz!
2014. aug. 7. 10:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Még gyerekek vagytok, ne félj lesz miről csacsognotok ;) Sok sikert :)
2014. aug. 7. 10:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Védekezzetek!

Használjatok gumit!

2014. aug. 7. 11:01
 4/8 anonim ***** válasza:
a legszebb és a legszörnyűbb, hogy bármi megtörténhet...
2014. aug. 7. 11:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Atyavilág. Mit kell ennyire görcsölni??? Ha ennyire nem megy, akkor pár évig ne erőltesd, hanem szedd össze magad! Nem kell minden 14 évesnek kapcsolat, sőt garmadával az ilyen korúaknak nem is ajánlott. Szerintem.
2014. aug. 7. 11:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha nem jönne össze, keress meg, majd egy randigurut varázsolok belőled:D
2014. aug. 7. 11:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne félj, mert nincs mitől! Minden magától fog jönni,felesleges dumákat,témákat, vagy épp csókot betanulni:) Ha gondolod írj privit szívesen segítek! 15/L
2014. aug. 7. 11:18
 8/8 anonim válasza:
Figyelj a lényeg légy ön magad na adki senkinekse magad és ne hazudj mert az roszat tesz a jövőben csók akkor jo ha magad adod nem kell semihez se hazugság. 19/F
2014. aug. 7. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!