Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lesz az első ölelkezés, puszi, csók, szex? .
Nekem fura volt, az első csókom is. Az első szex nem fájt, de nem volt olyan nagyon jó. Ezzel nem a kedved akarom elvenni, csak őszinte vagyok. Lehet majd nálad másképp alakul.
Nem kell két hét és 3 hónap után sem lefeküdnöd senkivel attól, hogy a többségtől azt hallod, ez a normális.
Amikor közelebbi kapcsolatba kerülsz egy fiúval, egyre többet beszélgettek, találkoztok annál inkább elmúlik a félelmed. Én is szégyenlős vagyok, és kb fél évig úgy szeretkeztünk a barátommal, hogy majdnem tök sötét volt mindig :D
De egy idő után természetessé válik :)
21 éves vagy, nem 40. Majd ha annyi leszel és még nem voltál férfival akkor kezdhetsz aggódni :)
Próbáld meg kicsit lazábban felfogni a dolgokat :) Azt látom hogy szorongsz aminek biztos hogy valami nagyon nyomós oka van. Én 17 éves vagyok, és 16 évesen találtam meg életem nagy szerelmét, úgy hogy előtte 2 barátom volt...Persze most nevezhettek pr*stinak de nem vagyok az :) Én is addig addig kerestem amig nem találtam. Imádom őt, annyira jól esik ha megölel engem stb.:)
Menj el bulizni barátnőddel, vagy csak menjetek el sétálni lehet hogy oda fog menni hozzád egy srác és azt fogja kérdezi tőled, hogy "Elvesztettem a telószámomat. Megkaphatom a tiedet?" :D mert sose lehet tudni. Nézz bele a tükörbe és keresd magadon a szépet. Azért nem keresnek téged a fiúk, mert feszült vagy, ideges, és félsz bizonyos dolgoktól. Azt ajánlom engedd el magad, és ne félj jobb lesz ;)
Egyébként meg ha meg fog öelni életed első szerelme az olyan lesz mintha melegség öntené el az egész testedet, hidd el nagyon jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!