Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tette meg ha tudta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tette meg ha tudta, hogy mi lesz?

Figyelt kérdés
Egy fiúval sokat szoktam beszélgetni, kérdezte hogy miért nem használom ki, hogy sok pasi felkínálja magát úgyis egyedül vagyok....mire mondtam, hogy ismerem magam és jönnének az érzések ezért nem....pár hónapra rá rám mászott nem akartam belemenni de kitartó volt és elgyengültem lefeküdtünk. Most meg persze jöttek az érzések pont ezért nem mentem bele senkivel. Miért csinálta ha tudta, hogy mi lesz belőle?
2014. aug. 4. 18:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Együtt akar lenni veled még, vagy csak megkapta amit akart és továbbállt?
2014. aug. 4. 18:17
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert elárultad neki a gyenge pontod :)
2014. aug. 4. 18:17
 3/6 A kérdező kommentje:
1 nem csak egy alkalom volt de mivel ezer éve ismerjük egymást és mindketten mindent elmondtunk mindig egymásnak nagyon jo viszonyba voltunk. Aztmondta több nem lesz mert mégse kellene elrontani a jo viszonyt viszont azőta távolságtartò lett.
2014. aug. 4. 18:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Ki érti ezt a világot... Első válaszoló voltam.
2014. aug. 4. 18:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem nagyon érdekli, te hogy érzel, neked ez mennyire és milyen módon számít, csak szeretett volna megdugni. Bármennyire is fáj, ez az igazság.

Azon meg gondolkozz el, mennyire egészséges, hogy mindenkibe beleszeretsz, ha lefekszel vele.

2014. aug. 4. 18:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Nekem ő volt a második és figyelmeztettem is.
2014. aug. 4. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!