Sikerült már valakinek úgy leszoknia a cigiről, hogy fokozatosan tette le, mert egyből nem tudta?
Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 13:31
1/5 anonim válasza:
nEM ÉN FOGTAM ÉS LETEttem.Igaz nagy akaraterő kellett hozzá de végén sikerült és nagyon nem bántam meg hogy nem dohányzom:)
2/5 anonim válasza:
5 évig dohányoztam és utána egyből letettem ,nem csináltam ,nem is kívántam utána :D
3/5 A kérdező kommentje:
na igen,így könnyű,ha nem is kívánja az ember:(
2010. febr. 15. 19:53
4/5 anonim válasza:
Már 20éve szívtuk,párom és én.1 reggel megbeszéltük:mától nem szívunk.Aznap tetőt cseréltünk 1 barátunknál,én a tetőn a haverokkal,csajom lentről sasol.Odalép hozzá az 1ik melós,kínálja cigivel,párom elfogadja,szívja.Lekiabálom neki:Tudod,drágám ,este beszéltük,h nem megyek át a szomszéd feleségét megprücskölni,de ha hazaérünk,mégis megteszem!A csajom erre eldobta a cigarettát.Attól a pillanattól kezdve nem dohányzunk,ez 3 éve volt.Remélem érthető a lényeg!?Szóval azonnal le kell tenni,mert különben sosem fogsz leszokni!Hozzáteszem a páromnak 2hétig fájt a feje az elvonástól,de kénytelen volt kibírni,mert hát a szomszédasszony....tudjátok!!
5/5 A kérdező kommentje:
2.napja nem szívom...nem annyira rossz,kitartok...:)
2010. febr. 17. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!