Sikerült már valamelyikteknek leszoknia a Champix gyógyszerrel?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék a fenti gyógyszerrel kapcsolatos tapasztalataitokra. Mennyire segített (ha segített) a leszokásban, milyen mellékhatásai voltak, meddig kellett szedni, stb.2010. dec. 2. 19:26
1/6 anonim válasza:
Édesapám 30 év után hagyta abba a segítségével a dohányzást. Mellékhatásai nem voltak, nem kívánta a cigit, könnyen le tudta tenni. Előtte sokszor próbálkozott mindenféle módszerrel, csak ezzel sikerült neki. Tényleg hatásos, és nem voltak elvonási tünetei sem, nem is volt idegesebb sem. Nem is hiányzott neki, már 1-2 nap abbahagyás után, mondta, hogy igazából eszébe se jut a cigi. Csak ajánlani tudom, elég borsos ára van, de tényleg megéri.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, ez eléggé bíztató :) Valakinek van még tapasztalata?
2010. dec. 3. 18:55
3/6 anonim válasza:
Egyik ismerősöm is a Champix-al szokott le.Már több mint egy éve nem gyújott rá.Neki volt mellékhatás,igaz ritkán.Erős szívdobogása volt,de az annyira,hogy megis ilyedt,hogy nagy baj lesz.
4/6 anonim válasza:
én azzal szoktam le még 20 éve, azóta se gyújtottam rá, ajánlom neked is!
17/f
5/6 A kérdező kommentje:
Az értelmes válaszokat köszönöm!
2010. dec. 6. 19:34
6/6 anonim válasza:
Nekem a kolléganőm leszokott a champix gyógyszerrel. Napi 1 doboz cigit szívott. Ráadásul a gyógyszer felét szedte csak be. Másik két barátnője is fél-fél adaggal szokott le a cigiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!