Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi 4 napig nem élvez el és a 4. nap szexre kerül a sor akkor tuti hogy nagyon sok orgazmusa lesz?
Figyelt kérdés
Szóval a volt párom azt állítja hogy nem volt utánam senkivel együtt szexuálisan. 4 napig külön voltunk viszont volt egy nő fent nála. Azt állítja tutira hogy semmi nem volt köztük. Lehetséges ez hogy azért volt velem a 4.napon rengeteg orgazmusa? mert mikor minden nap együtt voltunk akkor jóval kevesebb volt neki... megesküszött hogy nem csalt meg de akkor sem tudom elhinni 100%-osan. Azért kérdem ki itt a véleményeket hogy ez hogy van férfiaknál.2014. aug. 1. 22:21
1/17 anonim válasza:
Változó. Nem feltétlen kell nagy orgazmust átélnie, de van rá esély. Viszont ettől nem derül ki, hogy megcsalt-e.
3/17 anonim válasza:
Viszont nem hinném, hogy megcsalt ha ekkorát pumpált ki magából.
4/17 anonim válasza:
Komolyan ebből akarod megtudni, nincs valami közvetlenebb dolog? Semmi gyanús nem volt, csak nem bízol benne?
5/17 anonim válasza:
hát tudományosan, nem termel több spermát a here, mivel 6-8 óra után eléri a maximális mennyiségét, szóval nem tuti hogy amiatt volt nagz az orgazmusa
6/17 anonim válasza:
változó, mert függ a ráhangoltságról és attól mennyire szexi a partner.
volt, hogy az utcán elsétáltam egy nagyon dögös csaj mellett és abban a pillanatban annyira felállt, hogy azt hittem átszúrom a farmerom. :D
21/F
7/17 anonim válasza:
Sok orgazmusa biztos nem lesz, de nagy orgazmusa már lehet.
(Sok is lehet, de te inkább nagyot akartál szerintem írni. Sok csak több alkalommal lesz, miután újra feláll majd neki.)
9/17 anonim válasza:
5-ös a sperma mennyisége a herében meg az orgazmus nem függ össze.
10/17 A kérdező kommentje:
Igen azt akartam ezzel kifejezni, hogy nagy orgazmusa volt. :)
2014. aug. 1. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!