Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért tartanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért tartanak sokáig az ilyen kapcsolatok?

Figyelt kérdés

Sok kapcsolat van ami gyorsan kezdődik és gyorsan van vége.

Egyre többet hallok, olvasok arról, hogy egy idősebb fiú olyan 20-21 körüli, és egy fiatalabb lány aki 14-15 éves,

összejönnek, de ezek a kapcsolatok általában sokáig ki is tartanak. Nektek van valami elgondolásotok hogy miért van ez így?

2014. aug. 5. 16:23
 1/4 anonim ***** válasza:
A női barátnők nem rontják meg a lányt.A médiumokból áramló legyél r/bizli üzenetek kevésbé hatásosak.
2014. aug. 5. 16:26
 2/4 anonim ***** válasza:

"hosszú ideig".

Normális hosszú ideig - 20-30 év vagy "tinilány mércével" hosszú ideig 3,5 hónap...?

2014. aug. 5. 16:27
 3/4 anonim ***** válasza:
14L 20F 2 éve együtt...hosszú?
2014. aug. 5. 16:30
 4/4 A kérdező kommentje:

Hosszú időt úgy értem, hogy egyik kapcsolat pl. 3. éve tart mindig együtt vannak. Amikor megismerkedtek a fiú 21 volt a lány 14.

Másik amiről tudok, már a 6. évet töltik együtt. Amikor megismerkedtek, a fiú 20 volt, a lány szintúgy 14.

De hallottam több ilyenről is.

De noromális véleményekre vagyok kíváncsi. Köszi ^^

2014. aug. 5. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!