Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal korban (15-16) szövődött komoly (4-5év) kapcsolatok nem tartanak örökre? Gyakran törik rá a felekre a "kiélhetnék"?
A közvetlen környezetemben 3 ilyen kapcsolat van.
2 csajt közülük már levarrtam....
Ez bizonyos szempontból "szép", de más szempontból pedig hátrányos, mert valóban "kimarad" az ember rengeteg élményből, tapasztalatból, ami nehezen pótolható.
Ugyanakkor lelki alkattól is függő ez. Van aki nem bánja meg, és nem lesz hűtlen (talán), és van aki igen, de nem derül ki... :)
Nem.
Náluk is csak simán elmúlik a szerelem, ahogy a felnőtteknél is. Csak a felnőttek, ha már házasok sokszor nem válnak el "csak" azért, mert elmúlnak az érzéseik.
Az hogy elmúlik a szerelem, tényleg mindig úgy van rendjén. A komoly kapcsolatok nem is a kiélhetnék miatt fejeződnek be, hanem emiatt.
Nekem szuleim 15 evesen ismerkedtek meg az iskolában.
Aztóta van 2 gyerekuk,en meg a tesóm,es nagyon jól megvannak...
12 L
Egyénfüggő. Van szerelem ami gyerekkorban kezdődik és a sírig tart, és sajnos van, aki még 30 évesen sem tud megállapodni. Ez a "kiélés" nevű valami meg csakugyan egyénfüggő. Nekem pl. nincs szükségem arra, hogy minél több csajt megdugjak meg ilyenek. Egy rendes párkapcsolat talán maga a halál, vagy miért kell "kiélni" előtte magunkat?
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!