Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tartanak tovább azok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartanak tovább azok a kapcsolatok ahol mindig van valami veszekedés ellenben azzal a kapcsolattal ahol sohasincs veszekedeés, mindig egyetértés van?

Figyelt kérdés
Utobbiban a szerelem is hamrabb kihűl, na de miért?
2008. okt. 29. 20:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
hát ha az ember veszekszik a másikkal akkor a kibékülésnél csak mégjobban egymásra hangolódnak,és elmélyül a kapcsolatuk..én is ilyenben vagyok már sok ideje,és nagyon mély a kapcsolatunk a veszekedések miatt,mert a veszekedéseknél megérezzük h milyen rossz is lenne a másik nélkül,és mégjobban kapaszkodunk egymásba
2008. okt. 29. 21:02
 2/13 A kérdező kommentje:

Akkor ha azt szeretném hogy hosszu legyen a kapcsolatom a bnőmmel ,veszekedjek vele ? :/

Eddig sose veszekdetünk, minden jó volt közöttünk, és a szerelem elis mult nála, szakitottunk. De azóta ujra összejöttünk,azt mondta szeretné ujbol ezt a kapcsolatot,de továbbra sem szerelmes belém...

2008. okt. 29. 21:22
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez butaság, nem kell veszekedni vele azért hogy tartósabb legyen a kapcsolatotok. Minden kapcsolat más és minden kapcsolat más miatt működik. Az hogy a barátnőd nem szerelmes beléd, az nem ettől van. Egy lány általában akkor lesz igazán szerelmes ha csalódik. De most nem azt mondom hogy direkt okozz csalódást, mert az sem jó, de hidd el eljön az idő amikor szerelmes lesz. Minden kapcsolatban fordul a kocka egyszer.
2008. okt. 29. 21:37
 4/13 anonim ***** válasza:
65%
Néha ki kell engedni a gőzt.
2008. okt. 29. 22:10
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy akkor lesz szerelmes ha csalódik? Ezt hogy kell érteni?
2008. okt. 29. 23:03
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyan így vagyok.Dobtam a barátom, de visszamentem hozzá, pedig nem szeretem.És sose veszekszünk mi se.és úgy érzem sose fogom szeretni.:( Te is ilyen hülyét fogtál ki minta amilyen én vagyok.Sajnállak.
2008. okt. 29. 23:06
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszi XD Ha nem szereted miért vagy vele? Amugy szerintem ha egyszer sikerült magamba bolonditanom sikerülni fog mégegyszer. Ha meg nem akkor nincs értelme a kapcsolatnak
2008. okt. 29. 23:34
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

A 'veszekedős' kapcsolatok akkor tartanak tovább, ha ezzel tisztázni tudják a problémáikat! Tehát így meg is tudják oldani!

Ha te szeretnél hosszú kapcsolatot, ahhoz a veszekedés nem kötelező. De a problémák megbeszélése, tisztázása, megoldása igen! Nem lehet azzal elintézni, hogy szeretitek egymást, nem idegesítitek vele a másikat - hiszen így nem oldódnak meg, és ez hosszú távon visszaüt!

Mondjuk túlzásba sem kell esni: nem fogtok tudni MINDEN problémát megoldani. De törekedni kell rá.

2008. okt. 30. 01:10
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
én 11 eve elek a parommal egyutt lassan, nem vagyunk veszekedosek, bar nagyon kulonbozunk, még mindig szerelmesek vagyunk egymásba. remélem megfelelő ellenpélda vagyok :))
2008. okt. 30. 01:55
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
mi lassan 2 és fél éve vagyunk együtt /pontosan 2 én 4 hónap/ és nagyon veszekedtünk régen...egy nap akár többször is bármin összetudtunk veszni nagyon durván,többször szakítottunk is /bár másnap már ált. megint összejöttünk/...de hát ismeritek..nincs rózsa tövis nélkül...ugyanígy szerelem sincs veszekedés nélkül,sokszor veszekedtünk és megbántottuk egymást de sose gondoltuk komolyan,egyszerűen elég erős természetűek és makacsak vagyunk mind2en de szeretjük imádjuk egymást és soha nem tudnánk egymás nélkül meglenni :))
2008. okt. 30. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!