Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nö szexualisan megkivanja a pärja kamasz fiät, de kontrollalja ezt az ërzëst, ës nem is veszi ëszre senki, ezt mennyire itelitek el?
Figyelt kérdés
38 ëves vagyok, a srac alig mult 15. Nem en neveltem, de sokat talalkozunk, mert van a parommal közös gyerekünk is, es sokat vannak együtt a fiuk. Sose volt ilyen gondom koräbban. Amugy növër vagyok ës nemrëgen el kellett lätnom a sräcot, mert nagyon läzas volt, es be kellett adnom neki egy injekciot. Akaratlanul is ereztem a böre melegsëgët, az izmainak rugalmassägät, ës nem tehetek rola, këjes ërzësem tämadt! Most kezd ugye egyre fejlettebbë välni... Azota is sokat jut eszembe ez a szitu ës olyankor ërzem ujra "ott lent" ezt az erzest... Termëszetesen sose vetemednëk vele semmire, ugy viselkedem vele, mint koräbban, nehogy ëszrevegyen valamit - de a lelkiismeretem nem hagy nyugodni, mëg a sajat gyerekemnek is alig tudok a szemëbe nëzni (termeszetesen ö sem sejt semmit ebböl). Ugy ërzem, egy perverz alak vagyok! Ërdekel a vëlemënyetek.2014. aug. 2. 21:46
31/33 anonim válasza:
Ha megtudnam, a paromrol , hogy vagyakozik a sajat gyerekem utan, ugy rugnam ki, mint a macskat szarni.
Nem mellesleg en totalisan megertem, hogy az itt jelenlevo kis szuz fiacskaknak erre tokeletesen jo recskazni, de azert empatikusak lehetnenek. Hisz milyen szupi lehet apakent ilyet atelni...
32/33 anonim válasza:
Jaj mennyire szep, addig olvastam a kommenteket, amig a kerdezo el nem ejtette hogy 'nem tidja iranyitani amit erez'
:-) :-) :-)
Kvajo, en mar regota ezt szajkozom, h a nok 99% a erzelmi analfabeta. Szamukra a nedves puci nem szexualis izgalom, hanem 'erzelem' :-) :-) :-) ugye 'kemia' hihetetlen...
Ja amugy kerdezo, arrol van szo, h ideje lenne felporgetni a paroddal a szexualis eleteteket. Nyilvan unalmas,
33/33 omba válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!