Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nö szexualisan megkivanja a pärja kamasz fiät, de kontrollalja ezt az ërzëst, ës nem is veszi ëszre senki, ezt mennyire itelitek el?
NEM vagy rossz. Nem vagy erkölcstelen meg semmi ilyesmi. A vágyadról nem tehetsz. Higgy nekem! Én hallgatom médiumok közléseit, és tudom, hogy a legtöbb társadalmi elvárásunk alaptalan, a szabályainkat csak mi teremtjük, nem egyetemes, állandó igazságok. Semmi kivetnivaló nincs benned.
Csak azt ne tedd, hogy úgy kezdesz el nyomulni a gyerekre, hogy ő nem akarja. Ha ő is vevő rá, akkor még azzal sincs semmi gond, ha történik köztetek valami. De ne akaratán kívül tapizd vagy hasonló. Ha ezt betartod, akkor minden OK.
12: Ha ő is vevő rá, akkor még azzal sincs semmi gond, ha történik köztetek valami.
Hát a gyomrom kifordul, te beteg vagy.
Hát ez teljesen normális. Ahogyan a kérdező is írja, a tetteknek parancsolj, a vágyakról meg nem tehetsz.
Egyébként ha férfi lenne, az sem változtatna SEMMIN. És nem lenne pedofil. (Persze itt mindenki kikiáltaná annak, de nem lenne az szerintem.) A vágyaknak nem lehet parancsolni, hogy megteszed-e vagy sem az meg már téged fémjelez...
" Az különböztet meg minket az állatoktól, hogy el tudjuk választani a gondolatainkat a tetteinktől. "
Egyébként azoknak akik kiakadtak.. senki nem tud parancsolni a vágyainak.. el lehet nyomni, de attól még ott van.. a kérdező pedig józan ésszel gondolkodik és kontrollálja magát..tudatában van annak, hogy erkölcstelen dolog lenne, ha engedne a vágyainak szóval nem tudom miért kell egyből leugatni..
MEgint a fél tárulat nem érti, hogy pedofil az, aki 6 évesekre bukik. A dolog lényege épp a pedo, gyerek, kisgyerek vonzalom, egy 14-15 éves már ilyen értelemben általában bőven nem gyerek.
A pedofiloknak ekkor kezd totál érdektelenné válni, a normális vonzódású embernek meg nagyonis érdekessé.
Egy 15éves fiu manapság simán érett, és a jog előtt is 14 a beleegyezési korhatár idehaza.
Ez nem amerika, ahol a macsó 17éves nem érti, mit is gondoljon, hogy mint valami terrosita tömeggyilkost ugy rángatják el az állig felfegyverzett rendőrök a szexi párévvel idősebb tanárnőt akivel összefeküdt.
Az ilyesmi meglehet sokféle szituációban nem egészséges, de hogy beteges vagy bűnös dolog volna, az tulzás.
Egy megkivánáson parázni. önostorozni meg végképp csak bepörögni jó, semmi értelme.
Minden pasi, még a nagyhangú elitélők is, átlagos nyári napon az utcán ugy kb 3 percente kivánnak meg 14-17 éves lányokat, akár ugy is, hogy fogalmuk nincs a korukrol, ez simán az élet rendje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!