Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondtam otthon hogy meleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondtam otthon hogy meleg vagyok és most mindenki utál mit tegyek már a legrosszabb is eszembe jutott?

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok és 4 napja elmondtam itthon hogy meleg vagyok apám nagyon kiakadt elhordott mindenféle mocskos b**zinak és még nekem is jött volna ha anya nincs ott ő nem sokat szólt csak néha megjegyzi hogy na mivan és undorral néz rám kb :S :(( a bátyám is kb úgy van vele mint apám

sőt olyat is mondott hogy az lenne a legjobb ha ilyen "beteg" vagyok hogy minél hamarabb eltakarodnék otthonról :((

Mit csináljak gyűlölnek pedig előtte sose voltak ilyenek teljesen ki vagyok

2014. aug. 1. 23:47
1 2 3 4 5
 31/42 anonim válasza:
95%
nincs igazai apai sziv es anyai sziv a szuleidben inkabb dolgozd fel azt hogy nincs csaladod se szuleid se battyad eld a sajat utad kulon!
2014. aug. 3. 03:12
 32/42 anonim ***** válasza:
96%

Es ha betegség?! Ez indok arra, hogy ne szeressük a gyerekunket? Es ha pl dawn koros lenne, akkor ledobnak a taigetoszrol, vagy megis mi? Ilyen ember ne vállaljon gyereket, akinek csak a sablon felel meg. Ez undorító, mar bocsanat.

Egyebkent a kérdésre a válaszomat mar leírtak. Én amugy tuti elkezdenek osszecsonagolni, hogy bármikor lelephessek, nameg ha látják mire készülsz, hatha észhez térnek. Meg én igy is elég sokat veszekszem a családommal szoval tuti ezt sem turnén, es nem probalnek behodolni nekik.

2014. aug. 3. 10:04
 33/42 anonim ***** válasza:
96%

Ó micsoda szar szülők jutottak neked :( Nagyon sajnálom :(

Tudod én már elgondolkoztam azon hogy mit reagálnék arra hogy ha a jövőbeli fiam/lányom odaállna elém és azt mondaná hogy a saját neméhez vonzódik. Én először is nagyon hálás lennék hogy ennyire a bizalmába fogadott és boldog hogy volt lelkiereje ezt kimondani hangosan. Azt hogy bátorsága volt, azt nem mondom, mert őszinte kapcsolatot szeretnék majd kialakítani a gyerekeimmel szemben és nem szeretném hogy bármihez is bátorság kelljen hogy tudassuk egymással.

Másodszor pedig azt mondanám neki hogy nekem mindegy hogy melyik nemhez vonzódik amíg boldog és a párjával becsületes életet tudnak élni. Mert nekem ezek a tulajdonságok fontosabbak.

Én tutira nem fogok azért kihordani egy gyereket 9 hónapon keresztül majd felnevelni, hogy egyszerűen kitagadjam azért mert meleg. Ez ostoba, szűklátókörű hozzáállás lenne.

Sok erőt kívánok neked kérdező, és kívánom még hogy találd meg a szerelmed és a boldogságot az életben :)

2014. aug. 3. 12:17
 34/42 anonim ***** válasza:
9%
tény h betegség nem olyan mint pl az influenza de eltér a megszokottól nem a saját hülyeségemet fújom ezek kutatási eredmények de félreértés ne essék nekem semmi bajom a melegekkel sőt ha a gyermekem meleg lenne elfogadnám csak próbálok tanácsot adni a kérdezőnek ha már a szülei nem képesek elfogadni így..de persze a másik megoldás h várod amíg megbékélnek vagy otthagyod őket.
2014. aug. 3. 19:04
 35/42 anonim ***** válasza:
1%
most komolyan minek mondtad el? csak azt ne mondd, hogy nem sejtetted, hogy ez lesz a reakció.
2014. aug. 3. 22:51
 36/42 anonim ***** válasza:
94%
Utolsó! Te is elég szűk látókörű vagy, ha azt gondolod, hogy ez a normális reakció. Miért mondta el? Talán mert elege lett a folyamatos titkolózásból, és abból a láthatatlan falból amit közte és a családja között kellett felhúznia egy ilyen titok miatt. Én is elmondtam a családom nagy részének, hála isten ( a te tévhiteddel ellentétben ) teljesen szeretettel fogadták, persze meglepődtek, de azt mondták, hogy attól még ugyanaz az ember maradok, aki 17 éven át velük élt, és akit 17 éven át szerettek... A kérdezőnek tisztelet!!! A családomból csak 2 testvéremnek mertem elmondani (édesapám pedig megtudta) de sosem volt elég bátorságom, hogy szüleimnek is elmondjam... Én csak azt tudom mondani, hogy az idő nagyon sok dolgot megold, még ha nem is mindent. Ismerősöm szintén Coming Out-olt, szülei kitagadták a családjából, kb. eltelt 1 hónap, majd mindkét szülő bocsánatot kért tőle, megalázkodtak előtte, hogy, hogy lehettek ilyen aljasok, és természetesen mondták, hogy attól még a fiuk, és szeretik. Kérdező... Mivel a kérdés arra irányul, hogy mit csinálj: Szerintem menj el otthonról... Legjobb barát, ismerős, osztálytárs, ha tudod fészkeld be magad valahova és szakítsd meg a kapcsolatot a családoddal... Ha hívnak ne vedd fel nekik, ne is válaszolj semmilyen üzenetre. Mint mondtam az idő sok dolgot megold, hidd el, nekik is csak idő kell. Az első reakció pedig sosem úgy van, ahogy azt mi elképzeljük. A LEGROSSZABBAT PEDIG FELEJTSD EL! Nem mondtad ki, de a legrosszabb egy ilyen esetben, és tényleg a legrosszabb, legbugyutább, legértelmetlenebb dolog, az a saját életed kioltása. Azonnal felejts el minden még csak nyomokban hasonló dolgot is!
2014. aug. 4. 02:27
 37/42 anonim ***** válasza:
94%

Hát sajnos neked nincs családod... Egy igazi apa/anya/testvér bármilyen körülmények között a gyereke/testvére mellett kellene állnia és nem a sárba taposni. Az én családom is teljesen elítélte ezt és hangoztatták is, de amikor megtudták akkor mellém álltak és mondták hogy leszarják a gyerekük vagyok és ők ott lesznek nekem az életem/tük végéig, és apámmal azóta mióta megtudta sokkal jobb a kapcsolatom ami fura mivel homofób.

Megfogják bánni amúgy(Majd amikor felismerik hogy egyedül a gyereküket nem látva fognak megdögleni, engem soha többet nem látnának még ha könyörögnének akkor sem. Amikor kelletek neked hogy melletted álljanak akkor hátba szúrtak), és a helyedben elmennék és soha többet nem néznék vissza. Ilyenek után nem lenne családom csak a mostani élet társam.

2014. aug. 4. 09:46
 38/42 anonim válasza:
96%
Én is egy meleg fiú vagyok, de nem mondtam el eddig a családomnak és nem is fogom. Azért nem, mert ismerem őket, hogy úgysem fogadnák el. A létem egyelőre tőlük függ, mivel még tanulok, elköltözni nem tudnék egyelőre. Így marad a saját kis titkom, hogy én meleg vagyok. Ez nem betegség, ebből nincs kigyógyulás, ezt el kell fogadni mindenkinek aki meleg, különben boldogtalanság lesz a vége. Nem lehet és nem is szabad mindig mindenki elvárásainak megfelelni. A hibát ott követted el, hogy nem ismerted meg előtte a családod véleményét a melegségről. A helyedben én nem tagadnám ki őket és nem szakítanék velük, mint ahogy mondták itt előttem néhányan. Csak tégy úgy egy ideig, mintha semmi sem történt volna, ne beszéljetek róla. Majd később ha esetleg ők szóba hozzák, akkor mondd azt, hogy még fiatal vagy és nem vagy biztos az érzéseidben és valószínűleg mégis lányt fogsz választani. Tudom, ez hazugság, de gondolj arra, hogy még sokat segíthetnek anyagilag, főleg akkor ha még tanulni akarsz. Ne foszd meg magad attól,ami jár neked. Persze bátor vagy és ezért dícsérlek,hogy el merted mondani. De azt is tudnod kell, hogy a szülőket megváltoztatni nem tudod. Azért a bátyádtól nagyobb elfogadást vártam volna és gondolom te is. Ha most albérletbe mész, el kell menned dolgozni és a jövődet elrontod, ha nem tudsz továbbtanulni. Még néhány évig az anyagi biztonságra szükséged van. Nem tudom,hogy van -e már állandó barátod, kapcsolatod, mert ha van, akkor bizonyára nehezebb titokban tartanod. Az legyen előtted, hogy a te életedbe nem szólhat bele a családod sem, te úgy alakítod és tervezed a jövődet, ahogy te akarod. Egyszer úgyis ki kell repülni a családi fészekből és onnan kezdve már úgy éled a saját életedet ahogy akarod és azzal éled akivel akarod. A lényeg, hogy egyszer boldog legyél, illetve boldogok legyetek a majdani pároddal.
2014. aug. 4. 18:32
 39/42 anonim ***** válasza:
95%
Én pont ezért nem mondom el a családomnak. 25 éves vagyok. Rengeteg dolgon mentem keresztül. Zűrös családom van. Biztos vagyok benne hogy az amúgy is nehéz családi életünk a feje tetejére állna! a traumát jelenleg nem bírnám ki még ennyi idős fejjel sem! Ráadásul anyámmal élek anyagi okok miatt. nem akarom tönkre tenni a családunkat! így nekem a legrosszabb ...
2014. aug. 27. 08:01
 40/42 anonim válasza:
94%

Hát,bár már "lejárt" a kérdés,mivel tavalyi,azért annyit hozzáfűznék,hogy én is meleg vagyok,és üzenném azoknak a válaszadóknak,akik betegségnek diagnosztizálják a "melegséget",hogy dugják fel a tudásukat..Olvastam itt egy ilyen választ,hogy: "Akkor is betegség,próbálj kigyógyulni belőle..." WHAT? o.O Kigyógyulni? Mi ez b*zdmeg nátha?..-.-

Neked pedig annyit üzennék,kedves kérdés író,hogy tarts ki,és csak fel a fejjel. Üdv.

16/F

2015. ápr. 4. 16:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!