Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondtam otthon hogy meleg vagyok és most mindenki utál mit tegyek már a legrosszabb is eszembe jutott?
18 éves fiú vagyok és 4 napja elmondtam itthon hogy meleg vagyok apám nagyon kiakadt elhordott mindenféle mocskos b**zinak és még nekem is jött volna ha anya nincs ott ő nem sokat szólt csak néha megjegyzi hogy na mivan és undorral néz rám kb :S :(( a bátyám is kb úgy van vele mint apám
sőt olyat is mondott hogy az lenne a legjobb ha ilyen "beteg" vagyok hogy minél hamarabb eltakarodnék otthonról :((
Mit csináljak gyűlölnek pedig előtte sose voltak ilyenek teljesen ki vagyok
Es ha betegség?! Ez indok arra, hogy ne szeressük a gyerekunket? Es ha pl dawn koros lenne, akkor ledobnak a taigetoszrol, vagy megis mi? Ilyen ember ne vállaljon gyereket, akinek csak a sablon felel meg. Ez undorító, mar bocsanat.
Egyebkent a kérdésre a válaszomat mar leírtak. Én amugy tuti elkezdenek osszecsonagolni, hogy bármikor lelephessek, nameg ha látják mire készülsz, hatha észhez térnek. Meg én igy is elég sokat veszekszem a családommal szoval tuti ezt sem turnén, es nem probalnek behodolni nekik.
Ó micsoda szar szülők jutottak neked :( Nagyon sajnálom :(
Tudod én már elgondolkoztam azon hogy mit reagálnék arra hogy ha a jövőbeli fiam/lányom odaállna elém és azt mondaná hogy a saját neméhez vonzódik. Én először is nagyon hálás lennék hogy ennyire a bizalmába fogadott és boldog hogy volt lelkiereje ezt kimondani hangosan. Azt hogy bátorsága volt, azt nem mondom, mert őszinte kapcsolatot szeretnék majd kialakítani a gyerekeimmel szemben és nem szeretném hogy bármihez is bátorság kelljen hogy tudassuk egymással.
Másodszor pedig azt mondanám neki hogy nekem mindegy hogy melyik nemhez vonzódik amíg boldog és a párjával becsületes életet tudnak élni. Mert nekem ezek a tulajdonságok fontosabbak.
Én tutira nem fogok azért kihordani egy gyereket 9 hónapon keresztül majd felnevelni, hogy egyszerűen kitagadjam azért mert meleg. Ez ostoba, szűklátókörű hozzáállás lenne.
Sok erőt kívánok neked kérdező, és kívánom még hogy találd meg a szerelmed és a boldogságot az életben :)
Hát sajnos neked nincs családod... Egy igazi apa/anya/testvér bármilyen körülmények között a gyereke/testvére mellett kellene állnia és nem a sárba taposni. Az én családom is teljesen elítélte ezt és hangoztatták is, de amikor megtudták akkor mellém álltak és mondták hogy leszarják a gyerekük vagyok és ők ott lesznek nekem az életem/tük végéig, és apámmal azóta mióta megtudta sokkal jobb a kapcsolatom ami fura mivel homofób.
Megfogják bánni amúgy(Majd amikor felismerik hogy egyedül a gyereküket nem látva fognak megdögleni, engem soha többet nem látnának még ha könyörögnének akkor sem. Amikor kelletek neked hogy melletted álljanak akkor hátba szúrtak), és a helyedben elmennék és soha többet nem néznék vissza. Ilyenek után nem lenne családom csak a mostani élet társam.
Hát,bár már "lejárt" a kérdés,mivel tavalyi,azért annyit hozzáfűznék,hogy én is meleg vagyok,és üzenném azoknak a válaszadóknak,akik betegségnek diagnosztizálják a "melegséget",hogy dugják fel a tudásukat..Olvastam itt egy ilyen választ,hogy: "Akkor is betegség,próbálj kigyógyulni belőle..." WHAT? o.O Kigyógyulni? Mi ez b*zdmeg nátha?..-.-
Neked pedig annyit üzennék,kedves kérdés író,hogy tarts ki,és csak fel a fejjel. Üdv.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!